facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stil Scandinavia

About

Vi bygger redo-att-flytta-in hus, stora som små, helt anpassade efter din livsstil. Vi vet att du och ditt liv förändras. Varför inte äga en byggnad som följer förändringen?

Välkommen till Stil Scandinavia.



"Stil Scandinavia handlar om så mycket mer än bara fyra väggar och ett tak. Vi vet att vår kund sticker ut, letar efter det unika. Du utmanar det gamla vanliga och ifrågasätter vardagen. På Stil vet vi att olika människor lever olika livsstilar. Vissa av oss gillar att bjuda hem vänner - andra inte. Några har familj - andra inte. Så om nu våra liv ser så olika ut - varför ska vårt hus se likadant ut som det alltid gjort?För oss är det viktigt att våra nyckelfärdiga containerhus passar Dig, Din livsstil och Din familje-situation. Tänk om vi dessutom kunde skapa lösningar som gör att huset följer Dig och Ditt liv, och inte tvärtom? Att helt enkelt låta huset anpassa sig efter Din familjs förändringar genom livet. På Stil kan vi det."
Address:
Phone: +46722164724
City: Höllviken



related searches: Scandinavian style, Scandinavian language, SKANDEKO, Nordliebe, Nordic Nest de, Skandinavische Möbel
Similar places near
JJE Bygg & Konsult AB JJE Bygg & Konsult AB 998 meter "Behöver du hjälp med renovering? Ring oss för en kostnadsfri offert.Badrum - Kö...
Comment on this business

to add Stil Scandinavia map to your website;