facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stillingsöns Bil AB

Address: Högelidsvägen 2, 47334 Henån
Phone: 0304-34840
City: Henån
Zip Code: 47334



related searches: Volvo Henån
Similar places near
Mandus Motor Mandus Motor 742 meter Ni är hjärtligt välkomna till oss angående det mesta inom trädgårds- och skogsredskap...
Reos däck i Henån Reos däck i Henån 2 km Hur nöjd som helst! Då jag lämnade in bilen för däckskifte konstaterade dem att 2st d...
Reviews
Fick min bil bärgad till verkstaden. Då mitt försäkringsbolag ville att jag skulle välja denna verkstad.... Ringer igår och frågade om bilen, då skulle ta den idag. Hade inget hört kl 15 så jag ringde och frågade hur det går. Då svarade någon som heter Håkan... Så FRUKTANSVÄRT otrevlig människa! För att kortfatta samtalet så säger han bl.a " Nä vi har inte tagit den, vi har faktiskt fler bilar, vi tar dem i tur å ordning " Föreställ med en otrolig dryg och otrevlig ton Så här står jag utan bil, kan inte ta mig till jobbet, tappar inkomst, tack för det! Hade jag fått tagit den till min verkstad Hade bilen varit klar redan!!!! Så... ALDRIG I HELVETE ATT JAG REKOMMENDERAR DENNA VERKSTAD!!!!!!!
Gör alltid ett mycket bra jobb!
Tar felaktiga kreditupplysningar på folk som inte ens är fysiskt på plats. Håller inte vad dom lovar gällande justeringar av deras egna misstag! Varning för ohederligt bilhandlare!
lovade reparation på 5 dagar, efter 9 dagar fortfarande inte klar, lovat flera gånger att den ska vara klar, lovar att återkomma när man ringer utan att göra det. Kan inte uttala mig om hur duktiga de är, men de är inte snabba och håller inte det de lovar.
Den sämsta verkstaden jag har varit med om!!!! Och dom skulle inte ha någon stjärna!!
Känner mig trygg som kund. Även trevligt bemötande.
Snabb och bra service. Trevlig personal.
Trevligt bemötande från hela personalen. Snabb service och bra jobb utfört.
Tillmötese god personal???? Får se vad som händer, har inte fått något besked?????
Comment on this business

to add Stillingsöns Bil AB map to your website;