facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stjärnholms Slott

Address: Oxelösund
City: Oxelösund


Similar places near
First Hotel Oxelösund First Hotel Oxelösund 5 km Ultra Bajs hotell boka dehär hotellet om du vill få lungproblem och bli permanent han...
Reviews
Ja jag är lite partisk och ja det finns saker som kan bli bättre - dessa tar jag direkt med dem; för jag Älskar Stjärnholms Slott och Stiftsgård. Personalen, utrymmena, omgivningen och för att inte tala om Mat i toppklass. Väl värt Flera besök. Rum: Mycket hög lägsta nivå, alltid rent och fräscht. Aktiviteter i närheten: Finns en härlig Skulpturpark att gå och betrakta. Eller bara ner till sjön. Fiska. Låna åror och paddla i kanoter Finns stall men de hästarna tillhör inte slottet utan ägs av ridklubben och/eller av enskilda ägare som har sina hästar där Promenadmöjligheter: Finns gott om gångar att gå eller bara hitta på egna vägar i skogen. Mat och dryck: Alltså så god mat. Oftast rikligt dessutom och om inte annat finns frukt och mackor typ alltid att få. Gott kaffe och fint te finns att tillgå dygnet runt - på olika sätt och ställen Fullständiga rättigheter finnes Viktiga detaljer: Det är en Stiftsgård så det finns ett kapell som håller böner och mässor flera gånger. Det är separat från slottet/hotellet och är inga krav att närvara. Men är Väldigt välkomnande miljö och du behöver inte klä upp dig eller så.
Fantastisk miljö. Utsökt mat. Positiv personal. Fungerar fint för både högtidliga festligheter och utvecklande sommarläger.
Hit ska man åka om man vill ha lugnt och tyst. Mysig omgivning. Lite oerfaren personal. Rum: Sängarna glider i sär. Rent men i övrigt enkel standard. Promenadmöjligheter: Ligger fint. Mat och dryck: Bra priser, godkänd mat men enkel meny. Inga bra viner. Bra frukost.
Jag och min man älskar att stanna i gamla slott och har upplevt ett antal av det. Stjärnholms Slott är för oss det bästa - stort utrymme, vänliga och hjälpsamma personal, rent överallt. Vi promenerade runt i Skulpturparken, gick in kyrkan och växthuset, till lusthuset, vi kunde ha lånat cycklar för att gå till vattnet själv. Fri parkering. Innen slottet man kan gå runt och sitta i deras olika allmänna salar, har två bibliotek, ett antal lounger, gav mig en mycket större Downton Abbey vibe. Vi bokade ett rum med himmelsäng och utsikt mot vattnet. VI har inte förväntat oss att rummet är väldigt stort. Toa och dusch stort, det finns mycket plats för att sitta och skriva i bordet, sängen har rena gardiner. Verkligen fint rum. Frukost också väldigt gott och fräsch. Om man älskar historia, läs deras broschyr. Jag tycker att Stjärnholms Slott är verkligen fem stjärna plats. Kommer säkert tillbaka. Tack för bra upplevelse.
Jättemysig plats. Trevlig miljö och god mat. Men rummen är under all kritik. Det är som att bo i en kollobarack från 90-talet. Kan inte rekommendera att bo där. Men att äta, ha kurser, bröllop mm, duger det ypperligt till.
Lättsam, flexibel, trevlig och kundorienterad personal. Mycket god och prisvärd lax, i en härlig miljö där historiens vingslag kunde förnimmas, dock inte högre än att en normal konversation kunde hållas. Den enda nackdelen var att ingen i sällskapet ville gå hem. Anders
Platsen fint läge säkert ännu mysigare på sommaren men söndagsmiddagen idag Jag skulle föreställa sjömansbiff torra slafsiga bitar kall potatis inget toppen betyg mat ska vara varm sen om köttet inte är till belåtenhet kan man tvista om efterrätt en underbar
Ett underbart litet SLOTT! Tyst, svalt i värmen , rent och en verkligen god frukost! Tyvärr hade pandemin satt spår, inga middagar. Bra service
Fint ställe att bo på med havet inte långt ifrån. Väldigt god mat i restaurangen och fina sittplatser utomhus.Rum: 4/5
Supermysigt slott i vacker natur. Men det som gjorde min vistelse så speciell var att jag den länge går på en komplicerad diet AIP. Har inte på flera månader kunnat äta ute. Så var vi på retreat på Stjärnholm och jag ringde före för att be om anpassningar av maten. De lyssnade in varenda detalj och levererade mat som var långt över min förväntan. Det betyder så mycket för mig att jag kunde åka iväg i två nätter och få mat som jag kan äta tillagad med mycket omsorg och som var väldigt god! Eloge till köket! Mycket fint bemötande i allmänhet och framförallt kring mina matrestriktioner. TACK!
Comment on this business

to add Stjärnholms Slott map to your website;