facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stjärnkliniken

Stjärnkliniken

Story

Vårt mål är att hjälpa dig att snabbt få bort smärta, återställa rörlighet och uppnå en optimal funktion. Vi hjälper kunder att komma tillbaka efter en skada, bibehålla en hälsosam livsstil och att nå sina personliga träningsmål.

Hos oss kan du få hjälp av:

- Naprapat
- Sjukgymnast
- Hälsoutvecklare
- Massör
- Idrottspsykologisk rådgivare/ KBT-terapeut
- Personlig tränare

Vi erbjuder:

- Behandlingar
- Kostrådgivning
- Hälsoprofilsbedömning
- Akupunktur/ Dry needling
- Företagsfriskvård
- Ergonomi
- Elektromedicin
- Personlig träning
- Föreläsningar/utbildningar mm
- KBT/Idrottspsykologis rådgivning"Stjärnkliniken i Norrköping är ett stort team av certifierade och legitimerade naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, fysioterapeuter och massageterapeuter med kvalitet, trygghet och kompetens i fokus. Vi erbjuder en stor bredd av kompetenser vilket gör att du har alla möjligheter att förebygga, optimera eller behandla en skada tex ryggskott, nackspärr eller huvudvärk. Vi arbetar alltid för att du på snabbast möjliga sätt ska komma tillbaka till den nivå du var på innan skadan – eller ännu längre.Akuta tider går att boka online och betala går att göra med Klarna. Ingen remiss krävs.Välkommen till din naprapat eller annan terapeut i Norrköping."
Address: Trädgårdsgatan 8, 60224 Norrköping, Suède
Phone: 011 - 15 95 95
City: Norrköping
Zip Code: 60224


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00


related searches: Naprapat, Naprapat vs kiropraktor, Ont i bröstryggen, Kiropraktorhuset, Hedman Naprapater Solna
Reviews
Stort Tack till Tobias Nilsson för jättebra bemötande och hjälp med min nacke och nervsmärta i armen.
Jag fick professionellt hjälp med ryggen direkt och enkla men fungerande övningar som förstärker ryggraden. Tack Sabina, fysioterapeut!
För 2 år sen gav ni min mamma en broschyr och predikade om en tandläkare som skulle vara bäst i stan, degeer kliniken. Hon har under 2 år förstört båda mina föräldrars tänder. Tack för det och håll er till eran bransch nästa gång!
Mycket nöjd med behandlingar från Tobias och Eli. Professionella, varsamma och trevliga.
När vanliga vården föreslog avstå träning och tävling så länge smärtan kvarstod och avvakta två veckor innan ytterligare undersökning, hjälpte fysioterapeuten Alexander oss att snabbt att få en tid hos kollega i Göteborg samma dag, där det utreddes vart smärtan kom från, man förstod tidsaspekten till kommande tävlingar och behandling gjordes. Så tack Alexander för att du hjälpte oss komma i kontakt med Jesper!
Otroligt nöjd! : De svårdiagnostiserade smärtorna i mitt knä och ben är äntligen borta tack vare fysioterapeuten Alexanders engangemang och olika behandlingssätt. Rekommenderar varmt!
Fredrik är helt klart den bästa naprapaten jag har varit hos, professionellt bemötande. otroligt bra service. Super fina lokaler också.
Tack Alexander! Mycket bra och professionellt bemötande med en lyckad behandling och läkning av min hälsporre!
Klockren bedömning av skadan samt en bra beskrivning på vad som problemet var. Sen får man ett bra rehabprogram.
Anledningen till att jag ger detta företag högsta betyg är att de alltid engagerar sig fullt ut för att lösa problemen genom direkt vård men även det förebyggande arbetet. Trevlig och kunnig personal med glimten i ögat. Rena och väldigt fräscha lokaler.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Stjärnkliniken.

Norrköping local business

opening hours, reviews, map, satellite view. Stjärnkliniken address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Stjärnkliniken. On this website you can share your comments and experiences about Stjärnkliniken with other people.

to add Stjärnkliniken map to your website;