facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stjernesunds Slott

Address: Stjernesunds Slott 265 , Askersund 696 92, T, SE
Phone: +46 583 100 04
City: Askersund
Zip Code: 696 92



related searches: Stjernsund slott wikipedia, Stjernsund slott age, Stjernsund Kollektion, Skånelaholms slott, Askersund, Askersunds kommun, Vitterhetsakademien, Vätternsee
Reviews
Fin slottsmiljö, och det är värt att betala för guidade rundturen. Missa inte vagnsmuseet, mejeriet, orangeriet och slottscaféet. Och varför inte kika in i gårdsbutiken innan du lämnar.VäntetidIngen väntetid
Otroligt fin miljö. Slottet eller mera herrgård skulle Jag klassa den som såsom västanå slott som med är herrgård fast kallas slott... . I alla fall hit har ja planerat åka i flera år och idag blev det äntligen. Så fint så man får gåshud och välbevarat och omskött. Guidningen av Matilda var väldigt bra och professionell. ................................................................................. ...................................................................... .......................................................... ................................................. ........................................ ............................... ........................ ..................... .................. ............. .......... ....... ..... ... .. . .
Imponerade av hur väl inredning av huset har överlevt tiden!Väntetid10–30 min
Mycket vackert. Perfekt för bröllop. Parken och omgivningen med vattnet och de långa stentrapporna är så fin att fotografera i.
Väldigt trevlig slotts miljö, med storslagna vyer ut över vattnet i flera väderstreck, både mot Askersund i norr och söderut över natten. Välskötta trädgårdar och gångar. Det finns både café, museum, gårdsbutik och shop på slottsområdet. Kan verkligen rekommenderas. Åtminstone är stora delar handikappanpassade.
Ett vackert och trivsam miljö att äta en god lunch på, med små bodar där de är museum från förr i tiden. Även en liten bod där man kan köpa hantverk av olika slag, tex. Tvålar, dukar.. mm. Det finns även en äggbod på vägen in till slottet, som är mycket trivsam och bra, åker ofta dit, där finns alt från ägg, mjölk, glass, kött, sylt som är närproducerat, och lite heminredning, En mysig butik.
Otroligt välbevarat från tiden då förra seklet var ungt. Jättestort och mysigt slottscafé nere vid vattnet med utsikt över Askersund. Endast guidade visningar hel timme, m.a.o. ingen möjlighet att gå själv i slottet vilket kanske inte framgår jättetydligt.
Tråkigt att slottet inte tas bättre om hand, börjar se ut som ett kråkslott.
Vackert! Trevligt fika! Men vi tar själva slottet en annan gång.
Mycket vackert, intressant och trevlig guidning i husen. Trevligt café och handelsbod!Tidpunkt för besökVardagVäntetidUpp till 10 minBokning rekommenderasOsäker
Comment on this business

to add Stjernesunds Slott map to your website;