facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stocken Camping AB

Stocken Camping AB
"Den 1 april öppnar vi säsong 2023 - men redan nu kan ni gå in på vår hemsida och boka för sommaren! Stocken camping är en pärla i Bohuslän - en lugn och gemytlig familjecamping. Vi har platser med eller utan el, för såväl tält, husvagn eller husbil. Givetvis har vi också stugor och villavagnar att hyra. För våra fyrbenta vänner finns det hunddusch/spa och en helt egen strand. Under högsäsong har vi både fotbollsklubb och barnklubb. Förutom SMS-parkering för besökande till campingen, restaurangen och Bohus Kayak, finns det numer också möjlighet att ladda elbilar. För mer information om oss och vad som händer i sommar, välkommen att titta in på vår hemsida!"
Address: Stockens camping 101 , Ellös 474 92, O, SE
Phone: +46 304 511 00
City: Ellös
Zip Code: 474 92



related searches: Stocken Camping restaurang, Stocken Camping karta, Kungshamn Camping, Krono Camping, Glamping ljungskile, Hav & Logi Skärhamn, Camping Sverige karta, Anfasteröd Gårdsvik
Similar places near
Friholt, Erna Friholt, Erna 632 meter
Tofta Gård Orust Tofta Gård Orust 890 meter
Handelsman Flink Handelsman Flink 8 km Vilken underbar miljö, utsikt och personal Tog en lunch och testade på Sjösala Val...
Kvernberget Kvernberget 10 km
Reviews
Liten camping med möjlighet att hyra kajak o bra restaurang. Fräscha toaletter. Relativt nära cykel eller bil kan man ta färjan till bla Gullholmen och kärringön.
Minigolfen är alltid kul! Bra liten affär också.Tjänst: 5/5
Mycket trevlig och välskött camping, vi har varit gäster på den här campingen ett flertal tillfällen och varit mycket nöjda, men nu blev det inte bra, vi hade platserna 421 och 425 på det ”nya området, nytt servicehus var byggt med fyra duschutrymmen med toalett, väldigt fräscht och snyggt men hur tänkte ni här, ingen möjlighet till att diska, fick gå 300-400 meter enkel väg med tung diskkorg, konsekvensen blev att flera diskade i handfaten i det lilla servicehuset. Lördagen den 30/7 kom ett flertal c:a 30 st fransmän på cykel vilket gjorde att servicehuset blev helt ockuperat av fransmän som tvättade kläder i handfaten mm mm mm Hoppas att ni löser detta till nästa säsong, vi syns säkert då
En mysig camping med mycke trevlig personal
Stort minus att servicehus nr3, har inte kök, behöver man diska, måste man gå ganska långt till andra servicehus. Sandstrand!! Helt falsk marknadsföring, helt enkelt går det inte att bada där. Annars från bryggan kan man bada, men då är det direkt djupt, så inget till småbarn. Badplatsen ligger väldigt långt från campingen. Så om man är efter att bada, jag rekommenderar inte att komma hit. Är man efter att paddla, ja, absolut! Vill man använda camping som plats att åka ifrån och besöka attraktioner, jag tycker att det är dålig alternativ, då campingen ligger väldigt långt från allt, så man förlorar 30 minuter varje gång man åker. Det värsta är att det finns gott om fästingar, jag såg flera fästingar och även fick fästingbett.
Jungelslag vid incheck, stenhårda med 13:00, och det är väl Ok, men man kanske skulle ha ett kö system då först i kön först in, inte som nu den som stod näst sist kom först in och sen en i mitten körde om hela kön,Det tog ju en bra stund att komma på plats eftersom dom bara tog ett ekipage åt gången till hänvisad plats. Annars var väl Campingen helt Okey inte mer, 6kr/3min dusch, elen ingår inte i dygnspriset det fick man betala extra när man lämnar. Annars rent och snyggt och välskött.
Åh vilken fin liten mysig camping, här finns det för stora och små, resturang lekplats
Fräscha toaletter, trevligt och bemötande av personal. Bra att ha i åtanke är att det är en bit till badplatsen och hundbadet om man har med sig mindre otåliga barn. Men till badet funkar spark/kikbike. Lugnt och skönt.
Rent och fräscht. Trevlig och hjälpsam personal.Tjänst: 5/5
Vi är här andra året i rad. Det som lockar mest är tältplatser nära havet och möjligheten att hyra kajak och paddla direkt från campingen till Hermanö som är väldigt vackert. Bästa tältplatser ligger bredvid kajakuthyrningen. Men när du tältar där får du plats utan el. Alla servicehus ligger nära, även frysbox för bland annat kylklamparfinns i servicehuset servicehus närmast receptionen. Liten affär i anslutning till receptionen med väldigt trevlig personal. Duschen kostar 5 sek för 3 minuter. Köket i servicehus har spis med ugn och ugnsplåt, mikro finns.
Comment on this business

to add Stocken Camping AB map to your website;