facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stockholm Ängby Camping

Address: Blackebergsv. 25 , Bromma 168 52, AB, SE
Phone: +46 8 37 04 20
City: Bromma
Zip Code: 168 52



related searches: camping stockholm, bredäng camping stockholm
Reviews
Kanonställe! Serviceminded och supertrevlig personal, välstädade toletter, duschar och övriga utrymmen. Fantastiskt läge vid mälarens strand nära Drottningholm och Stockholm city.
Det luktade illa i stugan. Vi fick prova 3 stugor men de var otroligt ofräscha. Slutade med att vi åkte därifrån och bokade hotell istället. Det fanns ingen personal på plats dagen efter förens kl 16 så vi kunde inte prata med någon om att få tillbaka våra pengar för de nätter vi skulle sovit där. Rekommenderas INTE.
Inga kaffebryggare i stugorna
Madrasserna var för tunna,väger 75 kg kände ändå varje regel i ryggen. Hade även lite djursällskap, några silverfiskar och tveskjärtar.
Väldigt misskött ställe. Dåligt städade toaletter och inget varmvatten att tvätta sig i! Extremt små platser som precis räcker för en normal vagn. Inga 4.5 meter mellanrum.
lugn och skön camping, nära tunnelbana och bad.
Min skola hade länge letat efter en bra plats till skolresa och Ängby camping lät så bra tills vi ringde de. De svarade mycket snabbt vilket var bra men efter ett samtal avböjde de oss då de vägrade att ha ungdomar från tidigare erfarenheter. Detta är fel för man inte ska dra alla över en kant. #kränkning #felbehandling
Comment on this business

to add Stockholm Ängby Camping map to your website;