facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stockholms Golfklubb

"Stockholms Golfklubb är en klubb för medlemmar och gäster med den härliga Kevingebanan i fokus. Här har det spelats golf i över 90 år på en utmanade bana i fint skick. Välkommen att spela eller träna golf, eller för att äta i restaurangen. Öppen för alla. Under sommarhalvåret öppet alla dagar, vintertid endast öppet för lunch vardagar. Vintern 2023 dock stängt för renovering av köket. Öppnar igen måndag 20 mars 2023.Välkommen till Kevinge!"
Address: Kevinge Strand 22 , Danderyd 182 57, AB, SE
Phone: +46 8 755 00 31
City: Danderyd
Zip Code: 182 57


Opening Hours

Monday: 06:00-22:00
Tuesday: 06:00-22:00
Wednesday: 06:00-22:00
Thursday: 06:00-22:00
Friday: 06:00-22:00
Saturday: 06:00-22:00
Sunday: 06:00-22:00


related searches: stockholms golfklubb restaurang, klubbchef stockholms golfklubb, stockholms gk greenfee, golfklubb danderyd, stockholms golfklubb range, kevinge golfklubb range, stockholms gk medlemskap, stockholms gk slope
Similar places near
Golfcenter i Danderyd Golfcenter i Danderyd 3 km Vill du va noga med vad du har i din bag så ta reda på det. Mycket proffsiga och de k...
Reviews
Inte den trevligaste när man ringer och ställer frågor.. första intryck är avgörande, men de verkar inte vara så viktigt, hit ska vi inte gå iallafall..
Orimligt hög greenfee för en bana som inte håller måttet. Många blinda utslag och dålig layout på banan. Golfvärdarna är på en direkt om tempot skulle gå en minut över 4h.
Dryg och domderande personal samt alldeles för hög greenfee för en bana som man kan ge till katten…
Klassiskt brittisk bana och en riktig klubb, ofta bra skick, omväxlande ocj strayegiska hål, ondulerade poa-greener, par 69, korta rondtider, massa duktiga golfare, bra mat, driving lake med bra träningsbollar, enstaka hickorygolfare, trevlig stämning, klubben bildad 1904 och är Sveriges näst äldsta golfklubb.
Väldigt god mat på restaurangen. Banan ser inbjudande ut.
Bra med p-platser på vintern, sämre på sommaren. Mycket god husmanskost. Jag spelar inte golf.
Brunchtallriken på söndagar på Bistro Kevinge, Stockholms Golfklubb. Mycket gott!
Lung stämning där man kan spela biljard och även unna sig en jättegod cocktail.
Min polare Martin B har fått lite för många golfbollar i huvudet och det tycker jag är lite dåligt när ni spenderar så mycket tid på att spela golf. Ni får börja sikta bättre tycker jag.
Priset motsvarar tyvärr inte finish och uppbyggnaden på banan. Man känner dock historiens vingslag över miljön i övrigt....
Comment on this business

to add Stockholms Golfklubb map to your website;