facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stockholms katthem

Address: Klensmedsvägen 2 , Hägersten 126 37, AB, SE
Phone: +46 8 744 37 61
City: Hägersten
Zip Code: 126 37


Opening Hours

Monday: 18:00-20:00
Wednesday: 18:00-20:00
Friday: 18:00-20:00
Sunday: 18:00-20:00


related searches: katthem haninge, katthem södertälje, katthem vaxholm, köpa katt stockholm, katthem söderort, katthem skåne, katthem göteborg, kattpensionat stockholm
Reviews
Otrevlig bemött av någon Christina, vi åkte hela vägen från Nynäshamn och ringde till deras reception utan svar missade att man kunde boka tid via hemsidan. Hon vägrade ta emot oss dock tog emot 2 andra gäster som inte hade bokad tid, väldigt oprofessionellt Hon påstod att det va fullbokat vilket det inte va och släppte in andra. Vi försökte prata med henne men hon va väldigt otrevlig mot oss, vi kommer absolut inte tillbaka hit !
Mycket bra organisation och omhändertagande av katterna. Proffsigt och hänsynsfullt även mot oss besökare. Kaffe och bröd i toppklass. Något trångt men då vi kattälskare är ett vänligt och hänsynsfullt släkte så går det ändå. Eva o Lelle. Gustavsberg
Otroligt fint och välorganiserat. Katterna har egna små fina rum med kattmöbler mm. De flesta har fönsterutsikt mot vattnet. Personalen är trevlig och hjälpsam.
Trevliga människor som gör allt för att behövande katter ska få det bra. Väldigt fina lokaler. Fick lämna två infångade hemlösa katter dit.
Att få vara volontär där är en lisa för själen om man tycker om katter. Man hjälper små individer som behöver en ny chans, det ger så mycket att få kunna hjälpa lite.
Jobbet de gör för dessa katter är fantastiskt. Kommer aldrig att ångra mitt besök, speciellt inte eftersom vi fick med oss en misse hem. Tack för att ni finns!
En toppenplats för katterna och en bra process för adoption. Hämtade själv hem min fina misse härifrån för tre år sedan och det är det bästa jag gjort!
Det ligger så vackert. Katterna har så fint och rent med leksaker och ställningar. Varm personal. Man får hälsa på katterna och prata lite med den man vill. I stort sett alla katter har farit illa hos/av människor. Det är upprörande att se. Det är stort att adoptera katt härifrån då dom inte litar på människor. Mycket tålamod och kärlek behövs.
Mycket välskött katthem samt vi kunde ge en katt ett nytt hem.
Det känns som ett väldigt tryggt ställe med omtänksam personal och god omvårdnad av katterna. Till skillnad från en annan recensent tycker jag inte att huvudsaken är att katterna får nånstans att bo utan att de kommer till ett bra hem där de får de bästa förutsättningarna för att må bra. Många gillar katter men alla är inte lämpade att ta god hand om dem. Då är det väldigt bra att personalen ser eventuella problem och säger nej tills rätt personer dyker upp. Enda lilla nackdelen är att det är lite avsides, det vore nog lättare att få volontärer om lokalerna låg närmare tunnelbana/pendel. Det är lätt att tro att man kommer att få veta hur det går för en katt man lämnat in, eftersom det är många nya kattägare som lämnar berättelser om det på hemsidan Solkatter. Men det är inte något man ska räkna med sker, det är helt och hållet upp till nya ägaren, och Katthemmet gör ingenting för att få en uppföljning bara för att man som fd ägare undrar, inte ens om de erbjuds en donation till Katthemmet för det.
Comment on this business

to add Stockholms katthem map to your website;