facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stockholms Stadsnät

Stockholms Stadsnät

About

Välkommen till oss på Stockholms Stadsnät!
Vi svarar dig så snart vi kan under vardagar mellan 9-16.
Om du behöver nå oss under övrig tid, kontakta gärna vår kundtjänst på 08-5012 20 10 vardagar 8-22 samt helger 10-18.

Story

Välkommen till oss på Stockholms Stadsnät!
Vi svarar dig så snart vi kan under vardagar mellan 9-16.
Om du behöver nå oss under övrig tid , kontakta gärna vår kundtjänst på 08-5012 20 10 vardagar 8-22 samt helger 10-18.

Address: Knarrarnäsgatan 7, 16440 Kista
Phone: 08-5012 20 00
City: Kista
Zip Code: 16440



related searches: Bredbandskartan, Stadsnät Örebro, Ownit, Bredband2, Bredbandsval, IP-Only, Sappa Sweden, Bahnhof
Similar places near
eMarketeer eMarketeer 351 meter eMarketeer is your complete online marketing platform. We supply the tools; you suppl...
Strikersoft Strikersoft 576 meter Riktigt duktiga och otroligt trevlig personal!
Reviews
Kan bara instämma i hyllningskören! Vilken support! Efter alla katastrofupplevelser i olika telefonköer jag har varit med om under åren blev jag nästan lite rörd över engagemanget ni uppvisade när min router krånglade. Stort tack och jag hoppas verkligen att ni kan fortsätta på detta viset! Det kändes liksom nästan för bra för att vara sant!
För en tid sedan hade jag lite bekymmer med mitt wifi och kontaktade Stockholms Stadsnät för lite felsökning. Det visade sig att signalen till mig var på för fullt men att det mesh-nätverk vi hade var ett problem. Den kundservice, det engagemang och den support jag fick för att lösa problemet inkl hårdvara är ngt jag inte upplevt under 25 år i Sthlm. Magnifikt.
Bästa supporten som finns. Alla är så enormt duktiga och har ett tålamod som är helt otroligt! Dessutom svara de i telefonen utan röststyrning/knappar och annat jox. Ett plus är så klart att deras fiber alltid fungerar 100%
Sen jag flyttade har jag har bara problem med detta företag, går inte en enda månad som jag inte förlorar nätet och när jag ringer så finns endast inkompetenta som verkligen tror att man kan lösa det genom att starta om routern, vilket skämt. Kan tyvärr inte byta till någon annan då föreningen har ett avtal med er.
Uppdatering! Har efter strulet i början fått en otroligt bra och engagerad service, tack för all hjälp! ........................................................................... Kass kundservice, på morgonen kl 8 lovade de att en av deras tekniker skulle komma ut och fixa min router som tydligen behövs uppdateras. När jag ringer vid 15 tiden och tänkte dubbelkolla att det faktiskt är en tekniker på ingång så får jag till svar att det inte kan komma någon tekniker idag och att det tydligen ska ha blivit ett missförstånd. Har dock lite svårt att köpa att det skulle vara ett missförstånd när jag på morgonen fick frågan om jag skulle vara hemma hela dagen och att teknikern förmodligen skulle komma efter lunch.. När jag sen vill försöka boka tekniker för måndagen så går det tydligen inte att göra p g a att "de inte har koll på allas scheman". Får då direkrivet att ringa på måndag och boka tekniker, men att det tydligen inte säkert att jag kommer kunna få en tekniker då heller..
På hemsidan står det på flera ställen hur responsiv kundtjänsten är.... Julafton 2020 går Internet ner efter middag och klapputdelning. Ringer, messar och använder chatt-tjänsten utan svar. Jag förstår att det är svårt att ge kundservice en kväll som denna, samtidigt är man som kund helt 'lost' då varken tv, Netflixar, radio, Sonos etc fungerar och jag inte vet om felet är lokalt hos mig eller inte.
Igår pajade vår router och naturligtvis efter att kundtjänst stängt. Ringde när det öppnade och fick svar direkt. "Vi skickar ut en tekniker som får kika på det" fick jag som svar och tänkte att ja ja...kommer väl nästa vecka. Efter lunch ringer en supertrevlig tekniker och säger: jag kommer över runt 14. Tio över två ringer det på dörren och tekniker är här, fem till tio minuter senare är ny router installerad och allt funkar klanderfritt. Vi hade Bredbandsbolaget tidigare och services var allt annat än bra plus att det var omöjligt att få en tekniker att kika på ev. problem. Kan varmt rekommendera Stockholm Stadsnät.
Jag hade en gammal router som gjorde att mitt internet knappt fungerade. Ringde kundtjänst och fick direkt hjälp av Kenneth, som kom hem med ett tillfälligt lånemodem att ha innan jag fixat ett nytt extra omtänksamt mitt under corona. Fick även hjälp med att hitta en ny router och jämföra priser. Tusen tack, toppenservice!
Från och med att vi flyttade in i vår nuvarande lägenhet har det fungerat oerhört dåligt. Vi har köpt otaliga förstärkningar, eftersom kommentarerna vi fick var att vi hade "för tjocka väggar". Till slut, efter otaliga problem ändå, byttes vår router ut. Under julledigheten snuddade vi vid routern, och den i princip föll isär. Det tog 2 veckor att få den lagad! Vi behövde återigen behövde fixa ett annat nätverk, och de har dessutom mage att ta betalt för "servicen" att byta ut en router som de själva installerat, som uppenbarligen inte satt fast ordentligt i väggen.
Comment on this business

Directions to Stockholms Stadsnät with public transportation


Ärvingevägen 120 meters
155
197
514
Flygbussarna
Jan Stenbecks torg 140 meters
155
178
514
518
523
537
613
627
Kista Jan Stenbecks torg 140 meters
Kistagången (Kista) (Stockholm) 170 meters
Kista Kistavägen 170 meters

to add Stockholms Stadsnät map to your website;