facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stockhults Schysta Presenter

Stockhults Schysta Presenter

About

Vi hjälper företag, organisationer och föreningar att hitta schysta presenter till personal och kunder - och tar hand om allt det praktiska!

Story

När det är dags för en julklapp till de anställda eller ett tack för det gångna året till de trogna kunderna vill man gärna att det man ger bort ska vara lite speciellt, vara något som man tror mottagaren kommer att uppskatta och samtidigt kosta lagom mycket.

Vår idé är att med illustrativa exempel och personlig service hjälpa dig välja och komponera en present som uppfyller alla tre kriterierna om att vara speciell, uppskattad och inom dina budgetramar.

Speciella blir våra erbjudanden genom att vi genomgående månar om att det vi levererar ska vara ekologiskt och hållbart producerat – helst i vårt närområde – eller Fair Trade-certifierade. Genom våra kontakter med att brett utbud av leverantörer kan vi skräddarsy innehållet utifrån dina önskemål som kund.

Uppskattade hoppas och tror vi att våra presenter blir genom att vi förutom själva urvalet också ser till att paketeringen är gjord med stil och finess och med tanke på ekologisk långsikt hållbarhet. För att ge en lite personligare touch så lägger vi gärna med en hälsning utformad dina önskemål.

Vi kan erbjuda smått och stort, från en enstaka handgjord chokladpralin som en symbolisk tackpresent till stora korgar med kvalitetsprodukter värdigt en mångårig trotjänares högtidliga avtackning. Vi törs påstå att vi kan ge prisvärda förslag oavsett vilken kostnadsramen är!

Address: Rist Stockhult, Ljungsbro
Phone: 070-200 6836
City: Ljungsbro


Comment on this business

to add Stockhults Schysta Presenter map to your website;