facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stolt Smide & Design

Stolt Smide & Design

About

Vi designar, tillverkar och monterar räcken, glasväggar, trappor eller det du drömmer om.
Ledord: hållbart, unikt, snyggt, personligt och tidslöst.

Address: Svarvarvägen 24, 142 50 Skogås, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0765556863
City: Skogås
Zip Code: 142 50



related searches: Smidesrum
Similar places near
Samköpsgruppen Sverige AB Samköpsgruppen Sverige AB 98 meter Samköpsorganisation. Centrala avtal för lokala företag. Alla medlemmar blir storkunde...
AB Hus- och Villaträdgårdar AB Hus- och Villaträdgårdar 405 meter Vi bygger och vårdar trädgårdar, lekplatser och andra offentliga miljöer.
Destroy Rebuilding Company AB Destroy Rebuilding Company AB 507 meter Hoppas på mer samarbete i fortsättningen på nya jobbuppdrag och speciellt tack till g...
Invitrea Invitrea 561 meter Översatt av Google Bra!!! Original Great!!!
Båtbryggan AB Båtbryggan AB 618 meter Jättebra service, bra produkter snabba leveranser. Kan rekommenderas
Alcro och Beckers ProCenter Länna Alcro och Beckers ProCenter Länna 759 meter Endast företagsförsäljning.
BorrKungen AB BorrKungen AB 849 meter Supernöjd med arbetet i sin helhet
Rusta Rusta 943 meter En butik med väldigt mycket prylar av allehanda slag och prisklasser. Lite rörigt och...
Akkra Redovisning AB Akkra Redovisning AB 3 km Akkra Redovisning AB Hos oss kan du känna dig trygg då vi har över 25 års erfarenhet ...
Meänkielen förlaaki  - Winsa Cultural Consulting Meänkielen förlaaki - Winsa Cultural Consul... 3 km Meänkielen förlaaki publicerar böcker på meänkieli och svenska: politiska ideologier,...
Reviews
Gediget och mäktigt. Känner mig som en drottning när jag slår upp våra dörrar i vår glasvägg. Valde modell Minimal, helt utan spröjsar, för att den passade bra i vår moderna lägenhet, men liknande fönster. Det blev mer effektfullt än jag vågat hoppas, fyra långsmala glaspartier inramade med svart stål. Kontakten med Stolt, från beställning, vi uppmätning, till montörernas snabba jobb, var enkel och smärtfri. Så nöjd med vår vägg som gör att vi kan njuta av våra två rum, kök och vardagsrum, utan att störas, men behålla lägenhetens genomgående ljus.
Ett otroligt genuint hantverk. Det blev fantastiskt. Så supersnyggt, allt ljusföde intakt. Det är som vi har fått ett rum till! Glas & smidesväggen lyfte hela lägenheten. Och väldigt fint bemötande från första kontakten Frida och ända till slutet Rasmus. De är kvalitetsmedvetna och kommunicerar hela vägen, skickar bilder, skisser och följer upp.ToppklassVi är så himla glada!
Bättre service och kvalité finns inte. Vi är jätte nöjda med vår nya vägg och dörr från Stolt Smide och Design. Allt är skräddarsytt och det känns fantastiskt att äntligen bli av med träväggen från 60talet i vårt vardagsrum.
Stolt Smide gjorde ett fantastiskt jobb med min glasvägg. Personlig service under planeringsfas och hjälpte mig att hitta den bästa lösningen för min lägenhet. Efteråt vid mätning och montering gjorde Rasmus och Daniel ett fantastiskt jobb. Monteringen gick smidigt, de såg till att skydda alla mina ägodelar och parketten under processen och städade mycket snyggt efter att allt var klart. Jag är supernöjd med min nya glasvägg och spegel. Jag rekommenderar definitivt deras tjänster.
Väldigt proffsigt och vänligt bemötande och resultatet är fantastiskt! Kan varmt rekommendera Stolt Smide & Design!
100% nöjda med kontakt och utförande av våran nya dörr och väggparti Tack så jättemycket
Vi beställde både pardörrar med överljus och en vägg på vindsloft av Stolt Smide. Allt både känns och ser ut som att det är riktigt bra kvalité. Stor skillnad mot alternativa lösningar som går att beställa online. De var dessutom proffsiga, tålmodiga och villiga att presentera olika lösningar och förslag för att vi skulle bli nöjda. Vi är helt enkelt supernöjda!
Vi beställde två dörrar av Stolt Smide & Design och är supernöjda med resultatet. Hantverket överträffade t.o.m våra högt ställda förväntningar. Likt så många redan nämnt så är servicen rakt igenom utmärkt. Från första kontakt med Frida till mätning av Rasmus och montering av Daniel. Kvalitet helt enkelt. Rekommmenderas varmt.
Vi hade inte ens kunnat föreställa oss hur fin glasväggen skulle bli. Vi är supernöjda med resultatet! Samt väldigt nöjda med det professionella och personliga tillmötesgåendet från medarbetarna - där kommunikationen fungerade perfekt. Rekommenderas starkt!
Väldigt nöjd med den glasvägg vi monterat i hallen för att skärma av mot köket. Efter montaget insåg vi att vi ville vända väggen så att spröjsen var åt andra hållet och detta utförde stolt smide mot en rimlig kostnad. Vi är helnöjda med både vägg och arbete. Tips är att vara lite noggrannare än oss och studera väggens utseende ordentligt innan montage. Isf hade vi sluppit vända den.
Comment on this business

Directions to Stolt Smide & Design with public transportation


Svarvarvägen 190 meters
831
Speditionsvägen 250 meters
831

to add Stolt Smide & Design map to your website;