facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Coop Karlshamn

Stora Coop Karlshamn

Story

Hos Stora Coop Karlshamn hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som storhandlar.

Address: Strömmavägen 1, 374 32 Karlshamn
Phone: 46 (0)454-589800
City: Karlshamn
Zip Code: 374 32


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: Willys Karlshamn, Coop Sweden, Coop Butiker & Stormarknader, Coop gothenburg, Coop mat, Coop erbjudande, Coop Hotellpremie, Coop jobb
Similar places near
Blekinge Delikatesser Blekinge Delikatesser 346 meter Blekinge Delikatesser ABs facebooksida.
Netto Karlshamn Netto Karlshamn 347 meter Passar mig perfekt. Ingen trängsel precis.
Coop Coop 347 meter Passar mig perfekt. Ingen trängsel precis.
City Gross City Gross 1 km En mataffär med högt kvalitet till ett rimligt pris. Affären är ren och väl organiser...
Paradise livsmedel Paradise livsmedel 2 km Bra service bra priser
Willys Willys 2 km Finns inget att klaga på, är nöjd när jag går därifrån
Willys Karlshamn Willys Karlshamn 2 km Grocery stores in Sweden have really nice breads, sweets, meats, but have terrible se...
Mix Livs i Karlshamn Mix Livs i Karlshamn 2 km En liten livsmedel affär med intressanta och goda varor.
Godislandet Godislandet 3 km Tycker att det är ett trevligt ställe där man kan köpa godis och mat vilket kan vara ...
Axfood Snabbgross Axfood Snabbgross 3 km Riktigt bra att den finns i Karlshamn, du måste vara kund företag för att kunna handl...
Reviews
En mycket bra Coop-affär av lite större modell,bra upplysta lokaler och breda gångar. De har brett utbud av livsmedel och husgeråd o även andra bra saker. Även en mindre enkel och trivsam fikaavdel- ning där man kan sitta ner en stund med möjlighet att köpa en varm korv,macka eller kaka ink varm o kall Dryck. Även 2 stycken allmänna toaletter-Rent o snyggt.
Man hittar allt man vill, man önskar bara lite mera erbjudande samt att personalen skulle vara trevliga.
Väldigt fin affär med för det mesta trevlig personal. Utbudet är stort och varorna oftast fräscha. Priserna skulle jag kalla normala, dvs skithöga efter årets alla prishöjningar. Ett stort minus är självscanningen. Av de 6 senaste tillfällena jag scannade blev jag kontrollerad 4. Varenda penal skulle kollas. Aldrig var där något som inte stämde. Resultatet blev att jag slutat scanna och sagt upp Coop-medlemskapet. Ett annat minus är de trånga parkeringarna.
Det är en snyggt iordning gjord butik där det är ordning i hyllorna och lätt att hitta det man söker. Jag handlar min mat inne i centrala Karlshamn vanligtvis, men var nyfiken på vad butikerna lite längre ut hade att erbjuda när det kommer till produkter som är veganska, ekologiska och/eller laktosfria. Stora Coop har det bästa utbudet i utkanten av Karlshamn, men inte tillräckligt bra för att jag ska ta mig hit för att handla istället. De har dock Bärta helvit Alsponsrökt pålägg i Coop, så den är värd att ta sig en bit längre då och då!
Trevlig personal och enkelt att hitta i butiken
Stor butik i angränsande till E22.
Bra stor affär. Enda nackdelen är att det är för få handikappsparkeringar och dom är väldigt smala. Så vi som behöver öppna dörren fullt för att komma ur bilen så går det inte, såvida inte parkeringen sidan om är ledig.
Som ett mindre med namnet stort.
Det är bra ordning och reda i det här varuhuset, och det är alltid rent och fräscht överallt. Här finns också det mesta du kan tänka dig i matväg, och en hel del i övrigt också, såsom cyklar, dammsugare, köksredskap av alla slag, elektronikvaror, gardiner, handdukar etc etc och naturligtvis också hygienartiklar. Det som drar ner betyget är prisnivån på maten. Men jag handlar här ibland ändå, inte minst för att jag tycker att deras ägg, i alla fall de som jag köper, är mycket lättare att skala än konkurrenternas.
Bra affär, men lite dyrare än dom andra.
Comment on this business

Directions to Stora Coop Karlshamn with public transportation


Coop Strömma 60 meters
2
320
Janneberg 130 meters
1
2
362
635
Kreativum Karlshamn 240 meters
2
320
Sjukhuset huvudentré 290 meters
2

to add Stora Coop Karlshamn map to your website;