facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Coop Sisjön

Stora Coop Sisjön

Story

Hos Coop Forum hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som storhandlar.

Address: Hantverksvägen 2, 436 33 Askim, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +46107415630
City: Askim
Zip Code: 436 33


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: Coop Forum sweden, Coop se, Coop reklamblad, ICA Maxi Högsbo, Willys Sisjön, Coop Bäckebol, Coop-poäng, Coop kundtjänst
Similar places near
Krabbeskärs Fisk & Skaldjur Krabbeskärs Fisk & Skaldjur 12 meter Stans bästa fiskaffär, trevlig och kunnig personal, recept tips
Willys Willys 390 meter Bra och stor butik med ett riktigt bra utbud. Bra förbindelser med buss och bil. Pris...
Shahi Sweets Shahi Sweets 483 meter Den bästa lunch stället i Sisjön! Variation är perfekt samt får man pizza också till...
Café Delikatesshörnan Café Delikatesshörnan 577 meter Köpte ett nät Vongolemusslor för 159:-. I princip samtliga döda.
Reviews
Positivt Mycket stort utbud. Lätt att finna det man söker. Bra ordning, rent och fräscht, stor parkering. Parkera på taket då det alltid finns ledig platser och nära ingången. Negativt: Köttfisken håller inte samma kvalitet och utbud som resten av butiken. Detta gäller inte pålägg utan kött.
Stort rent snyggt. Det bästa är att det finns en uttagsautomat direkt till höger när man kommer in vid entren.
Var där en fredag vid 16tiden. Vid frukt och grönsaker var flera vågar ur funktion, så jag fick köa till de två som fungerade. Dåligt utbud av plockgodis, kanske kan ses som en bagatell. Men när man för en gångs skull väljer att köpa lite så fattades många sorter. Fel pris på flertal produkter och en katastrofalt dålig självscanning utgång. Där ligger Ica ljusår framför.
Väldigt trevlig personal och roliga kunder. Stor butik med mycket utbud.
Åker och handlar på Coop i Sisjön en gång i veckan det är mycket trevligt att få komma in denna affären speciellt är det personalen som är alltid trevliga så det är ett stort plus
Butik med bra sortiment. Fantastisk frukt och grönsaksavdelning. Något dyrt.
Mycket bra med många veganska alternativ i frysdisken! Skulle dock önskad lite fler alternativ i kyldisken ;.
Bra och prisvärd stormarknad. Man får dock ha lite koll på datum, som man alltid får göra oavsett var man handlar. Tyvärr stämmer ovanstående fortfarande, och till det sämre. Tycker detta är tråkigt och det var inte heller så fräscht på frukt&grönt. COOP får börja kämpa för att behålla och få tillbaka sina kunder.
Trevlig butik, trevlig personal : Hade gärna sett ett café i anslutning till butiken. Har funnits innan, tråkigt att den försvann.
Trevlig butik,alltid trevlig tillmötesgående personal.Lite jobbigt med tiggare som dyker på en direkt och frågar om ditt pantkvitto när man pantat.Drar mig ibland för att få gå in pga det.
Comment on this business

Directions to Stora Coop Sisjön with public transportation


Hantverksvägen 120 meters
83
84
86
Datavägen 180 meters
86
Sisjö Kullegata 200 meters
86
Stora Åvägen 210 meters
83
84
Kobbegårdsvägen 280 meters
83
84
86

to add Stora Coop Sisjön map to your website;