facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Coop Tumba

Stora Coop Tumba
Address: Bryggarvägen 9, 147 30 Tumba
Phone: 010 - 745 04 24
City: Tumba
Zip Code: 147 30


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: Willys Tumba, Coop Västberga, Coop Sverige, Coop mat, Coop erbjudande, ICA Tumba, Coop Huddinge, Swish Coop
Similar places near
Willys Willys 79 meter Stor parkering och alltid gott om vagnar. Lätt och logiskt strukturerad butik. Störst...
Reviews
Skulle inte kalla det här en stor Coop. Samma storlek som en vanlig Konsum och utbudet känns nästan lite knapert måttat mot en sådan. Det är hiskeligt rörigt att hitta något i butiken på grund av en väldigt okonventionell layout och ordning på hyllkategorierna. Kort-datum-märkningar täcker inte alltid ordinarie streckkod så man får passa sig i kassan så att den röda lappen scannas och inte den vanliga streckkoden.
Det var stort och ganska krångligt att hitta, inte ens personalen var helt säker på var det jag ville ha fanns. Det visades sig att den havredryck som jag behövde, och som finns på min lokala ica och lokala Willys saknades här. Dömmer jag butiken onödigt hårt för att EN produkt saknades? NEJ! Jag hade en gråtande 3åring och ett tåg att passa! Det finns inte en dom som är hård nog!!!
Väldigt opålitlig personal, prisuppgifter för nedsatta utgångsdatum helt felaktig, har aldrig känt mig så dåligt bemött i någon Coop innan.
Gillar COOP men inte att de bojkottar Israel. Ingen Jaffafrukt under någon säsong!
Bedrövlig butik med den mest deprimerande godishylla jag någonsin sett. Lördagsgodis-sugna kids fick ta pick å pack och bege sig till ICA.
Stora Coop är en stor butik som namnet avslöjar. Utbudet kan dock variera både i kvalitet och pris. Här, liksom i många andra Coop-butiker får man vara noga med att titta efter bäst före datum. Det händer att det ligger kvar varor med utgånget datum i hyllorna. Det är dock gott om plats mellan hyllor och diskar. Prisuppgiftera är i vissa fall mkt otydliga.
Bra utbud, deras egna Aioli är fantastisk. Men ofta stökigt med trafiken innan man tar sig in på deras parkering...
Man får se upp med datumen. Många varor har väldigt korta datum.
Bra stormarknad med bra sortiment. Trevlig personal och inte så mkt trängsel.
Helt ok butik. Skulle vara lite större sortiment.
Comment on this business

to add Stora Coop Tumba map to your website;