facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Coop Tyresö

Stora Coop Tyresö

About

Hos oss kan du hämta din post. Tänk på att enligt Postnords regler måste du kunna visa godkänd legitimation för att hämta paket i ditt namn. Posten har öppet måndag - fredag 09.00-19,00. Lördag-söndag 09.00 - 17.00 på helger.

Story

Stora Coop Tyresö Centrum har som mål att alltid vara Tyresös bästa matbutik med Hållbar, prisvärd, matglädje som fokus. Det ska med andra ord vara enkelt, smidigt med ekologisk inriktning samt alltid vara Bra priser och massor av inspiration och matglädje i butiken.

Butiken har öppet kl 08:00 - 21:00 varje dag.
Post- & spelavdelningen har öppet kl 09:00 - 19:00 på vardagar, samt kl 09:00 - 17:00 på helger. Postens serviceställe kan ha avvikande öppettider.
Fisk- & delikatessavdelningen har öppet kl 08:00 - 21:00 på vardagar, samt kl 08:00 - 18:00 på helger.

Välkommen!

Address: Marknadsgränd 25, 135 40 Tyresö
Phone: 010-741 86 30
City: Tyresö
Zip Code: 135 40


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: coop tyresö centrum öppettider, coop tyresö strand, coop tyresö centrum erbjudande, ica tyresö, coop tyresö posten, coop tyresö farmarstigen, coop tyresö jobb, coop tyresö catering
Similar places near
Pressbyrån Tyresö Pressbyrån Tyresö 96 meter Köpte en lussebulle för 19 kronor och betala med en 20 kronors sedel. Jag fick tillba...
Fontana Fontana 910 meter Olivoljan Lakonia är mycket god och passar perfekt på pasta.
Willys Willys 966 meter En stor butik, bra priser och skickar alltid ut reklamblad. Minus att dom inte har så...
Annas Pepparkakor Annas Pepparkakor 1 km Tror inte palmolja ingick i "samma recept sen 1929" Dom är inte så goa läng...
The queen's nour The queen's nour 3 km كتابات _صور_اقتباسات_فيديوهات علمية �
Reviews
Allt har blivit svindyrt i denna butik nu, Längtan 42kr, det samma för allt annat bröd, + ost aldrig varit billiga, + ALLA andra varor, vadå Kooperativ... för oss? KNÖS! ICA i Tyresö har bättre priser överlag, tyvärr... men men
Ingen kassa öppen. Blev tvingad att scanna med hjälp av en otrevlig manlig expedit som tillrättavisade på ett oförskämt sått
Har allt som vi behöver till rätt pris
Så tråkigt att det är kö till kassorna som är bemannade
Hyfsat brett sortiment, både dyrt och billigt. Rymligt och välstädat. Bättre ordning än tidigare. Jag handlar oftast där, trots flera alternativ. För många år sen flyttade en mindre fiskaffär in i lokalerna och utvecklades till en välsorterad delikatessdisk. Förutom bröd-, kak- och tårtavdelningen finns även en konditoridisk ihop med posthantering längs utsidan av affären. Fortfarande inomhus.
Vanlig COOP med trevlig personal och bra utbud.
Jag försökte beställa tårtor via telefon, men de hävdade det inte gick, utan att beställningen måste ske fysiskt på plats. Så fick gå dit för att berätta det jag berättade per telefon. Beställde fyra tårtor med text. När jag hämtade dem så saknades texten. Den enda kompensationen jag fick var ett vitt marsipantäcke att skriva texten själv på. Det gick inte alls pga tidsbrist. Mycket missnöjd.
Finns alltid det man söker efter. Lite dåligt med synliga priser. Bra kvalitet på maten. Priser är rätt så bra.
Mycket dålig affär. Ofta när man kommer dit är t.ex. läskhyllan nästan tom. De har otrevlig personal. En gång så körde en i personalen på mig med kundvagnar. Hon bad inte ens om ursäkt. Som postombud är de ännu sämre till och med. Vissa verkar inte ha fått någon utbildning innan de börjar jobba. De vet inte ens vad fullmakt är. Men det som stör mig mest är hur personalen behandlar värdehandlingar som id kort. När de står och kollar på datorn så håller de på och böjer på id korten så de är på gränsen till att gå sönder.
Bra butik med bra erbjudanden. Toppen att ha en ganska stor Coop så centralt. Gillar den i det stora hela och handlar där regelbundet. Men det jag inte gillar är att färskbröd och fikabröd ligger i hyllor och lådor utan skydd så att barn kan pilla och folk kan hosta rakt på dom när dom går förbi. Äckligt enligt mig!! Sen kan de va lite dåligt med personal som cirkulerar i butiken ifall man vill fråga något.
Comment on this business

to add Stora Coop Tyresö map to your website;