facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Coop Vinsta

Stora Coop Vinsta

About

coop.se
www.instagram.com/storacoopvinsta
http://twitter.com/coopsverige
https://www.instagram.com/coopsverige/

Story

Hos Coop Forum Vinsta hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som storhandlar.

Address: Siktgatan 11, 16250 Vällingby
Phone: 46107419400
City: Vällingby
Zip Code: 16250


Opening Hours

Monday: 08:00 - 22:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:00 - 22:00
Thursday: 08:00 - 22:00
Friday: 08:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: Stora Coop Västberga, Coop se, Willys vinsta, Coop affär, Coop mat, Coop värdecheck, Coop Daglivs, Coop-poäng
Similar places near
Ilkona FOOD FRESH Ilkona FOOD FRESH 1 km Världens bästa matvaru affär för mig och min partner. Kan rekommendera alla att gå hi...
Reviews
Svårt att hitta nån personal att fråga mer än i kassan men dom som finns har bra service. Bolaget som har hand om städningen av toaletterna är under all kritik. Dom låser ofta toadörren efter städning för att slippa göra om de. Har sett de och inte bara hört.
Stort och har något från alls kategorier men sist hade de flyttat mjölken till andra sidan av affären.. Kunde kanske ha satt skyltar redan i början av affären. Men annars mkt bra affär.
Stora luftiga lokaler, fräscht och logistiskt välplanerad butik. Man möts alltid av trevliga tillrop från personalen. Bra utbud och en manuel disk med hög kvalité.
Var på Coop och handlade bla två stycken 15pack medium stora ägg för 19,90 styck en fantastisk medlemrabatt för att vara COOP De är ju annars lite dyrare än alla andra
En butik med mycket dyra priser särskilt för grönsaker, frukt och mat jämfört med andra närliggande butiker, och jag tycker inte om eftersom den är inte organiserat för dietprodukter. Men jag kan ge den en stjärna eftersom jag naturligtvis hittade en fettfri sås efter att ha letat i en timme i butiken !!!
Stort och rymligt bra parkering trevlig personal har allt.Handlar här nästan jämt billigt
Detta är enligt min mening - Alla Coop Butikers Stolta, Trindra Moder Deppigheten som kom sig utav tidigare flytt vinkade Adjöss & GoodBye, varpå den flög sin kos när jag stiftade bekantskap med denna butik Här finns i stort sett- Ja, Precis Allt eller åtminstone det mesta man in behöva till kyl, frys + hem och Det Finns.... Till Riktigt Bra Pris! Jag har sedan jag blev mamma för 20 år sedan sällar mig till den relativt stora tror jag , stolta skara konsumenter som faktiskt tittar på prislappar, jämför & för egen del faktiskt ibland väljer mellan olika affärer beroende på vad jag behöver. Sistnämnda kan ibland bli rätt jobbigt bör tilläggas Med Coop Vinsta behöver jag inte bända ut & in på mig själv för att få månadens inköp att platsa i budgeten.. Här har jag när det gäller de allra flesta " saker som behövs dagligen" prylar inte bara ett utan FLERA alternativ i varierande prisklasser Jag kan lyxa på en sak medans jag kanske sparar in lite granna på en annan och jag kan lova er att min plånbok är MYCKEY, MYCKET lyckligare nu än när jag bodde på Kungsholmen! Ja, inte bara den.... Jag Med Pssst Finns Stor Parkering, DäckByte+BilService Station Samt Sopsortering och KlädLåda Utanför
Enda gången jag varit i en butik där alla kassorna var stängda samtidigt. Blev lite förvirring innan de lyckades öppna en.
Bra butik som har det mesta till förhållande bra priser!
Kunder vi slutet av dan gör sig icke besvär, 21:45 går första budet ut om att man stänger om en kvart, ingen personal syns då till någonstans, 21:49 deklareras det att man stänger om 10min och man släcker hälften av lamporna, när jag 21:54 står i kassan deklareras det igen att alla ska ut fortast möjligt, i kassan hittas även all personal som sitter av tiden till stängning. Antingen har ni öppet till 22:00 eller så kan ni stänga 21:45 om ni ändå inte vill ha några kunder efter det.
Comment on this business

to add Stora Coop Vinsta map to your website;