facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Coop Visby

Stora Coop Visby

About

Varmt välkomna till Sveriges mest prisvärda, fräschaste, grönaste, mest annorlunda och trevligaste Coop Forum!

Address: Stenhuggarvägen 5, 62153 Visby
Phone: 46107473110
City: Visby
Zip Code: 62153



related searches:
Similar places near
ICA Maxi Visby ICA Maxi Visby 244 meter Mycket folk o personal som inte håller avstånd. Personligen tycker jag det är svårt a...
Coop Gråbotorg Coop Gråbotorg 1 km Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av eko...
Willys Willys 2 km Att dom hade fint innan dom ändrade om...alltid gott om folk som vill handla billigt....
Tempo Bingebyhallen Tempo Bingebyhallen 2 km Bra med en närbutik. Hittade också lite mat från andra kulturer.
Jessens Saluhall & Bar Jessens Saluhall & Bar 2 km Riktigt god makrill till bra pris. Bra priser över lag. Även om det är fullsatt på ut...
ICA Nära Kometen - Visby ICA Nära Kometen - Visby 3 km Bästa semlorna på Gotland!
Kneippbyn Livs Kneippbyn Livs 5 km "Den lilla butiken med det stora hjärtat" Vi är en campingbutik som erbjuder ett min...
Stafva gårdsbutik Stafva gårdsbutik 10 km Enbart den obemannade gårdsbutik var öppen när vi var där. En liten härlig butik som ...
Krampbroboden Fole Krampbroboden Fole 13 km Mysig och fin butik
Ryftes Grönsaker Ryftes Grönsaker 14 km Roligt att bada‍
Reviews
Bra personal och det finns personal att få tag i när det behövs. Klart den coolaste coop i landet. Vilka andra stora Coop har second hand kläder? Vilket coop har en second hand NES hörna? Vilket annat coop säljer doom metal och ger ut egna skivor och artister??
Stor fin affär med stort utbud av allt från mat till prylar. Det som var bäst var den stora lokala del som fanns där med mycket got från Gotland och även souvenirer. Och bättre priser än på andra ställen.
Måste vara världens bästa matvarubutik. Kanske det roligaste utbudet på vinyler och annan media, begagnade kläder och accessoarer, stort internationellt utbud av matprodukter och som vanligt på ett COOP, fräscht och grönt.
Kul, brukar aldrig recensera matbutiker för det "är ju bara en matbutik". Men inte den här gången, fick en så posetiv känsla av att handla här, butiken gav stundtals en saluhallskänsla. Snyggt och intressant.
Butiken har ett utmärkt cafe med helt okej lokal. Finns ikaffe tillskillnad från på Destination Gotland som lever under järnåldern med personal som inte ens vet vad ikaffe är. Framförallt är det bra, billigt och öppet medan Visbys cafeer har överpriser och sovmorgon röda dagar. Finns ok och gratis toa intill också. Tjejen som servade oss 26 december klockan åtta var vänlig och professionell. Beröm henne Coop! För övrigt en stor butik med bra utbud. Ibland kan man hitta bra priser på vissa varor.
Älskar denna matbutik och dess jättetrevliga personal. Många mataffärer borde ta lärdom av att va trevligt lönar det sig . Ngt som Ica wisborgs personal borde läras upp en charmkurs borde de gå på .
Med annorlunda stämning, bra delikatess och fisk, fantastisk skivavd, väl värd ett besök
Välskött, prisbelönt stormarknad. Rejält tilltagna ytor och ett fantastiskt lokalt utbud på den delvis unika lokala marknaden. Lokalerna är välskötta och lättillgängliga pga den rejäla parkeringen och geografiska placeringen direkt intill "Färjeleden" som är en av Visbys ringleder. Personalen är trevlig och lättillgänglig. Bilderna är på det lokala gotländska marknadstorget.
Gillar egentligen denna Coop. Men; Grönsaksavd seeer bra ut. Men oftast en besvikelse vadgäller pris och kvalitet. Ofta kommer man hem med extremt korta lr utgångna datum behöver sorteras bort ur hyllorna! Värst är att priserna i charkdisken är HÖGRE än vad det skyltas för!! Det kallas bedrägeri!!
Allt på ett ställe! Det bästa brödet, kakorna och bakverken. De färskaste grönsakerna och frukterna i ett stort utbud. Och hela personalen är mycket trevlig och trevlig. Allt som allt är Coop Coop.
Comment on this business

Directions to Stora Coop Visby with public transportation


Coop Forum 80 meters
2
5
Ica Maxi 170 meters
11
2
5

to add Stora Coop Visby map to your website;