facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Karlsö

Address: Gotland
Phone: 0498-240500
City: Gotland



related searches: Stora Karlsö ferry, Stora Karlsö birds, Lummensprung Stora Karlsö, Lilla Karlsö, Gotland, Map of Gotland, Gotland Karte, Viking Age Gotland Kopparsvik Sweden
Reviews
En fantastisk utflykt att göra med en hel del att se. Duktiga guider som vandrar de 3 kilometrarna varje dag. Två badvikar. Några hus kan hyras, totalt 70 bäddar. Tidig sommar rekommenderas så man kan se de häckande Sillgrisslorna och Tordmularna.
Super trevlig dagstripp och kul med guidad tur.
Vacker och intressant ö!
Är man på Gotland ska man absolut inte missa Stora Karlsö. Det är lätt att ta sig dit via en halvtimmes båtresa från Klintehamn. Ön har en vacker natur med fantastiska kalkstensklippor och ett rikt fågelliv med bland annat häckande tordmular och sillgrisslor.
En underbar plats med många upplevelser. Väl värd ett besök om du är på Gotland.
Fantastiskt naturreservat, med historisk känsla och magiska vyer!
Fantastisk ö, väl värt besöket. Gick guidade turen vilken var bra, pålästa guider. Lätt promenad och lågt tempo så passar nog de flesta. Åt lunch på restaurangen och mycket gott fisk och potatis.
En fin natur hade oturen få en dålig guide som ofta svarade Jag vet inte faktiskt, försökte få information om fyren men upp ned fort vi måste gå nu Inte intressant veta att här är 4 guiderum 60% information resten blä. MUSEUM väldigt informationsgivande. Sätt gärna upp information på tavlor guidade vägen.
En upplevelse som dröjer kvar!
Ett praktexempel på hur ett naturreservat ska förvaltas! Trevliga och kunniga guider som har ett genuint intresse för området.
Comment on this business

to add Stora Karlsö map to your website;