facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Säby Gård

Stora Säby Gård

About

Här finns växthus, möbelbutik, cafe,, retro-tvspel, hunddagis och mycket mer. Söker du lokal eller förråd, tveka inte att kontakta oss!

Story

Välkommen till Stora Säby Gård!
Besök någon av våra butiker, ät en lunch, ta en fika i växthuset eller promenera i mysiga omgivningar. Här hittar du möbler, växter, mathantverk, inredning, retro-tvspel och perfekta presenter.

Har du behov av lokal eller vill samarbeta kring ett event? Kontakta oss så diskuterar vi vidare. Här samlas entreprenörer med en känsla för kundservice och kvalité. Vi vill bidra till Österåker som en attraktiv företagarkommun.

Vi ses!

Hälsar familjerna Sjöström

Address: Stora Säby Gård, 18442 Åkersberga
Phone: 0700915742
City: Åkersberga
Zip Code: 18442


Similar places near
Norröby gård - Stall Tungel Norröby gård - Stall Tungel 676 meter Uppstallning av privathästar och ponnysar med tränings- och gärna tävlingsinriktning....
Åby Gård Åby Gård 3 km Fantastiska människor som driver detta!
Hjälmsättra Gård Hjälmsättra Gård 8 km Super ridskola där man får lära sig mycket kring hästskötsel. Trevliga och duktiga lä...
Stall Bobacken Stall Bobacken 15 km Jättetrevliga människor och hästar
Reviews
Trevligt ställe med god mat och mysig omgivning. Tog en veg.lasagne som smakade fantastiskt gott med tillhörande sallad.
Jätte trevlig träff miljö där folket som befinner sig faktiskt tar tid att berätta om sina bilar. Mat situationen fungerade bra med rimliga priser. Ända det finns att klaga på var kommunaltrafiken, då det var svårt att ta sig hem till Stockholm.
Så mysigt, trevlig o rolig personal, gott fika!
Härlig växtplats med olika saker för hem och trädgård. Jättehärlig plats för mat och fika...
Sådan fantastisk 1500-tals gård, med en stor loppis och antikhandel på samma gård, Ica Brottby och nära till pendlarbussar.
Växtförsäljningen som ligger intill stora Säby! Har stort sortiment av växter och tillbehör samt en servering dör du kan äta lunch , parkering nära och bra.
Väldigt rörigt när man ska parkera annars är affärerna bra.
Mycket fint och trevligt, mysigt café. Inredning, växter och hygienartiklar som ansiktsoljor, tvålar
Åt lunch med gamla vänner samt flanera runt alla blommor. Mycket man vill köpa.
Mysigt ställe för familjen. Vovven fick följa med Men vilka priser Vi tog en pizza på bräda det billigaste alternativet men var dock gott Men räkna med 600 för en familj med kaffe och nåt att äta.....
Comment on this business

to add Stora Säby Gård map to your website;