facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Segerstad naturbrukscentrum

About

Stora Segerstad Naturbrukscentrum har gymnasieutbildningar, gymnasiesärskola och vuxenutbildningar inom Lantbruk, Skog, Maskinmekanik och Hund.

Story

Stora Segerstad Naturbrukscentrum har gymnasieutbildningar, gymnasiesärskola och vuxenutbildningar inom Lantbruk, Skog, Maskinmekanik och Hund.

Skolan ligger i en fantastisk miljö där lantbruk, skogsbruk, viltvård och hundträning bedrivs på stora arealer och i välutrustade undervisningslokaler. Maskinparker och verkstäder är tekniskt välutrustade och i djurstallarna bedrivs modern produktion av mjölk, svin, lamm, ägg och nötkött. Hundutbildningen har tillgång till fina, bemannade hundstallar och goda träningsmöjligheter.

Allt som skrivs på Region Jönköpings läns Facebook-sidor ska följa svensk lagstiftning och god sed. Alla inlägg och kommentarer görs i enlighet med Lag (1998:112) om ansvar för elektroniska anslagstavlor. Det innebär att sidans ansvariga regelbundet läser inlägg och kommentarer och vid behov tar bort sådant som bryter mot denna lag.

Inlägg och kommentarer får inte innehålla:
-upphovsrättsskyddat material som användaren inte äger upphovsrätten till,
-känsliga eller integritetskränkande personuppgifter,
-material som kan uppfattas som obscent eller stötande,
-yttringar rörande sexuell läggning, kön, religionstillhörighet eller etnicitet som kan uppfattas som kränkande,
-personangrepp,
-hot, trakasserier eller förtal,
-uppmaningar till brott,
-kommersiella budskap eller systematiskt spridande av propaganda,
-länkar till webbplatser med material som bryter mot dessa regler,
-material som är hemligstämplat av myndighet, företag eller annan organisation

Address: Stora Segerstad Naturbrukscentrum, 333 76 Reftele
Phone: 0102442610
City: Reftele
Zip Code: 333 76



related searches: stora segerstad personal, stora segerstad kosläpp, stora segerstad boende, stora segerstad dagen, stora segerstad student, stora segerstad vandrarhem, stora segerstad schema, stora segerstad historia
Similar places near
Ölmestadskolan Ölmestadskolan 4 km Inte alls bra skola
Ölmestadsskolan Ölmestadsskolan 4 km Dålig skola lärare klarar inte av eleverna
Ölmestadskolans Fritidsgård Ölmestadskolans Fritidsgård 4 km Facebooksida för elever.
Reviews
Otroligt fin skola/vandrarhem på sommaren. Maten ,servicen av personal,naturen runt och djuren på gården/skolan. Rekommenderas varmt för övernattning där även hunden får vara med
Detta gäller restaurangen: Jag var där en regnig söndag i augusti för att köra veteran-MC-rallyt "Anderstorpsrallyt" med Motorcyklar äldre än 1960. Efter drygt 8 mil på de vackra vägarna var jag tillbaks för att få lunch som ingick i startavgiften. Husmor eller vem det kan varit är nog en ovanligt smart människokännare - merparten av oss som håller på med gamla fordon är litet konservativa beträffande maten - en stor salladsbuffé är rätt bortkastad, här var det en skål med helt normal sallad ungefär som det blir hemma - salladsblad, tomat och något mer. Men istället - vilket var uppskattat - vällagat kött skuret i tunna skivor, kokt potatis och sås. Det låter kanske inte så upphetsande men detta var som min barndoms söndagsmiddagar med släkten. En läcker jordgubbstårtaktig eller kanske paj - det var iallafall något sött och välsmakande till kaffet som var en fin avrundning. Undrar om skolans elever får så här bra mat? Jag skall till Bollerup om några veckor - undrar om husmor där kan komma upp denna klass. Det är en årsmötesmiddag på lördag kväll.
En väldigt fin plats och en mångfacetterad naturbruksskola.
Bra skola för kurser, kunniga lärare.
Var på en trevlig julmarknad på segerstad.
Jättebra utställningar. Gott kaffe.
Översatt av Google Va w Original Waw w
Comment on this business

to add Stora Segerstad naturbrukscentrum map to your website;