facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Torgkrogen

Address: Södra Kyrkogatan 12, 621 56 Visby
Phone: (070) 8145756
City: Visby
Zip Code: 621 56


Similar places near
Kärlek Kärlek 58 meter Man betalar nog mer för läget än för matenMat: 2/5
Solsidan Kneippbyn Solsidan Kneippbyn 5 km "Nyrenoverade" Hotell Kallenbergs Villa som har fått ett ordentligt ansikts...
Reviews
Men de andra rätterna va goda hamburgare och inlagd lax var goda men inte pasta pesto den vegetariska varianten .Värst rätten jag ätit här på Gotland. Jag tog veg pasta pesto var väldigt krämig så att pastan va mer som soppa. Fel saker i min rätt. Tog ca 10 min att få maten. Peston va smaklös och pastan Parkering: Finns ingen parkering
Maten var god, vi smakade Burrata pasta, hamburgaren, pepparsteken och lamm innerfilé. Pastan var god och fräsch, lite stark dock för den som är lite känslig. Hamburgaren med pommesen var riktigt gott. Pepparsteken var lite seg men annars god. Lammet var riktigt gott. Personalen var trevliga. Det som var lite sämre var portion storleken i korrelation med priset. Fin plats dock precis vid gamla kyrkan.
Min första gång i Visby. Väldigt mysigt spec nu när solen ligger på och värmer. Maten var väldigt god och personalen trevliga Pepparbiff på bilden.Mat: 4/5
Det var god mat men mindre portioner och personalen var väldigt kortfattade, men otroligt fin utsiktMat: 4/5
Riktigt bra ställe! Personalen var guld, det gick fort, dom såg en. Sambon tog scampi som förrätt och lamm till huvudrätt och hon var lyrisk om hur gott det var. Jag tog vitlöksbröd som förrätt och vegetarisk "plankstek" till varmrätt och saffranspannkaka som efterrätt. Frågade om jag kunde byta ut oxfilén till grönsaker och servitören kom tillbaks och sa att det är bättre att dom byter ut till halloumi. Det gav en vegetarian lite hopp om att det går att få god mat ute istället för att alltid bli erbjuden samma middag vart man än går. Sjukt bra ställe, rekommenderar detta starkt. Goda drinkar oxå! Dom kan sin sak!: Tyckte man fick det man betalade för så vi var nöjda med allt.
Tldr: Nonchalant bemötande från vår servitör, drickan kom efter maten anlänt, well done oxfilé när medium beställdes. Ej värt pengarna baserat på helhetsupplevelsen. Upplevelsen: Började med vår servitör ung kille nonchalant frågade vad vi ville ha för käk, därefter kunde han inte svara på frågor om en maträtt och verkade ointresserad av att kolla upp det. Beställde dryck och mat bl.a. planka med oxfilé, därefter väntade vi och väntade vi. Efter en stund kom maten, då hade våran dryck inte kommit än. Drycken hämtades efter maten hade kommit. Oxfilén som beställdes medium kom in well done som att skära i en skosula. Vår servitör frågade vad vi hade beställt, trots att det var han som tog beställningen. Efter en stund fick vi in en ny oxfilé, denna gång medium. Ger besöket två stjärnor, då maten med korrekt tillagad oxfilé faktiskt var helt okej, dock förväntas mer utifrån priset. Bemötandet från servitören drog ner upplevelsen rejält.
God mat. Trevlig personal. Hundar var välkomna in. Lite ofräscha toaletter.Mat: 5/5
Vi var 12 stycken som åt, det hela började med att alla vuxna fick sin mat först, vilket gjorde att dom vuxna fick vänta tills barnens mat kom vilket var minst 10 minuter senare, så blev kall mat idag. Maten smakade bra när vi väl åt och alla var nöjda med smaken, dock var personalen lite stel och sa att han lämnade klagomål in till köket varje dag.
God lunch, jag tog fläskfilé bea och pommes, frun tog en halloumi burgare med pommes och ungdomarna hamburgare med pommes. Jag var mycket nöjd, ungdomarna tyckte de fick för lite pommes, frun va inte riktigt belåten med sitt val. Tycker det var prisvärt för att va innanför murarna i Visby, fick betala 728kr för mat och dryckläsk o vatten.
Fint läge, men blev jättebesviken på maten. Det tog jättelång tid att få både dricka och mat. Plantburgaren var torr, slarvigt monterad och tråkiga toppings. Har heller aldrig sett en så liten mängd pommes till en burgare. Ingen dipp eller ketchup heller. När vi frågade servitören om dipp så sa han att det inte ingick, så vi fick fråga igen och då kom han tillslut tillbaka med en flaska ketchup. Dålig service. Jag åt burrata-pastan. Helt ok, men den var otroligt stark vilket inte hade framgått alls i menyn. Lammet var bättre, men fick fel stekgrad och kunde haft mer smak. Vi är inte alls ett kräset sällskap men har aldrig blivit så besvikna på en restaurang.
Comment on this business

to add Stora Torgkrogen map to your website;