facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Storsenter

"Töcksfors Shoppingcenter ligger intill E18 mitt emellan Karlstad och Oslo, endast 1 timma från Oslo! Vi är ett stort köpcenter med 40 butiker och vi är specialiserade på Gränshandel. Vi är stora på mat och sport vi har dessutom Nordens största Apotek. Vi har gott om gratis parkeringar både inomhus och i p-hus. Laddstationer till elbilar via Mer.Töcksfors Shoppingcenter, ditt närmaste gränshandelscenter endast 1 timma från Oslo. Hoppas vi ses! Välkomna!"
Address: Töcksfors
City: Töcksfors



related searches: töcksfors handelspark, töcksfors köpcentrum butiker, töcksfors shoppingcenter öppettider
Similar places near
Töcksfors Shoppingcenter Töcksfors Shoppingcenter 84 meter Väldigt mörkt och ett ställe helt utan själ. Plus till den jättestora godisaffären so...
Töcksfors Handelspark Töcksfors Handelspark 1 km Vi var på ICA. Jättestora förpackningar och ganska tråkigt utbud.
Reviews
Väldigt mörkt och ett ställe helt utan själ. Plus till den jättestora godisaffären som trots sin storlek har samma pris på lösviktsgodis som affärer i Göteborg. Just det plus även för gratistoaletter, många glömmer och många tar betalt för en sådan sak.
Bredvid Supercharger finns Teslas destination charger som man kan använda sig om man ska parkera en längre tid. Bara att koppla in laddkabeln och betalning på samma sätt som supercharger. Betalade parkeringen med reg nr via autopay.
Ett ganska stort shoppingcentrum dit många norrmän vallfärdar. Här hittar du många mataffärer och en del restauranger också. En affär säljer t.ex bara godis och en annan bara tobak. Lekplats för barn. Gratis parkering både inomhus och utomhus. Espresso House finns! :
Hade jag bott i Norge å åkt hit för att handla hade jag antagligen gillat det mer. Nu är jag svensk och stan6nar här på genomresa på väg hem. Som så funkar det bra. lätt att hitta parkering och lätt att hitta något att äta å lätt att kompletteringshandla lite på vägen.
Tycker man att avståndet Torsby till Karlstad är grej, då förordar jag välja Töcksfors som både omväxling bra för pengarna.
Många butiker. Något för alla smaker.
Espresso House får Rörigt, här klarar man tydligen inte av att ta hand om mer än en kaffe beställning utan att det ska bli kaos
Här hittar man allt man behöver. Många trevliga butiker. Ett nöje!
Här hittar jag Norskt godis som jag letat efter för halva priset mot Rema1000 i Ørje. Fanns på gottebiten, även eurocasch.
Comment on this business

to add Storsenter map to your website;