facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Storvreta Möbler

Storvreta Möbler

About

Upplands Största Möbeloutlet?

Story

Med en butiksyta på 1300 m2 är Storvreta Möbler troligtvis Upplands största möbeloutlet. Vi säljer kvalitetsmöbler till reapriser och har allt som kan behövas för att möblera ditt hem. Vi har ständigt ett stort antal soffor och matgrupper till försäljning, samt ett stort urval av mattor och lampor.

Genom ett nära samarbete med andra möbelbutiker kan vi sälja välkända designmöbler och kvalitetsmöbler i enstaka exemplar. Dessa kan vara tidigare utställningsexemplar eller lätt defekta möbler, men de säljes genomgående till mycket förmånliga priser. Förutom det säljer vi också partier med kvalitetsmöbler direkt från fabrik, givetvis också dessa till priser som tål att jämföras.

Vi säljer inte bara tidigare utställningsmöbler eller fabrikspartier. Hos oss kan du även beställa nya möbler, givetvis med hög kvalitet och till förmånliga priser. Kom gärna in och jämför våra priser på soffor och sängar, vi lovar att både du och din plånbok kommer att glädja sig över ert besök hos oss!



"Med en butiksyta på 1300 kvm är Storvreta Möbler Upplands största möbeloutlet. Cirka halva sortimentet utgörs av utgående reavaror - som partier med möbler, demomöbler och varor med små defekter från våra samarbetsbutiker. Dessa varor är kraftigt nedsatta och byts ständigt ut. Det medför också att vårt sortiment kan variera mycket från vecka till vecka!På Storvreta Möbler kan du fynda möblerna du letar efter. Butiken är fylld med soffor, sängar, matgrupper, fåtöljer, byrårer, tv-bänkar, mattor mm mm…Storvreta Möbler är känt för bra priser, men vi är minst lika uppskattade för trevlig och kunnig personal som alltid står till ditt förfogande. När du handlar hos oss har du alltid möjlighet att låna en släpkärra av oss utan kostnad."
Address: Solstrålevägen 4, 74335 Storvreta
Phone: 018-651050
City: Storvreta
Zip Code: 74335


Reviews
Mycket trevlig och kunnig person och bra priser på deras produkter.
Supertrevlig service och god stämning. Ett varierat och bra utbud. Rekommenderas! Man kan låna släpvagn.
Suverän service och trevliga möbler.
Trevlig personal dock så missnöjd med vår säng vi köpte därifrån. Aldrig haft så ont i kroppen Stora gropar i madrassen efter mindre än ett år, köpte kontinentalsängen Royal.
Väldigt trevligt bemötande och riktigt bra utbud. Vi kommer garanterat handla här fler gånger
Super bra och personlig service! Helt klart den bästa möbelbutiken i uppsala området! Förutom deras underbara service så har de fantastiska priser och ett riktigt bra utbud. Jag rekommenderar helt klart denna butik och deras fantastiska personal. Tack för all hjälp! :
Är återkommande kund senaste 8 åren. Sedan första kontakt - trevligt och med stort tålamod bemött. Alltid mycket bra förslag och intressanta kvalitativa saker att fynda! Rekommenderas!!!
Fick hem två höger delar till hörnsoffa,måste vänta i tre dagar innan dom öppnar igen. Samt att skåpet jag köpte har spräckt dörr
Möbelaffär med tonvikt på soffgrupper men har även andra möbler. Bra priser på soffgrupper.
Fick soffa levererad 28.3 2019 den visade sig vara trasig. Uppseendeväckande dålig kommunikation kring reklamation. . December 2019 har vi inte fått den kompensation vi blev lovade i juli.
Comment on this business

to add Storvreta Möbler map to your website;