facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Storvretens vårdcentral

Address: 10 Sten vägen, 147 50 Tumba
Phone: +46853067707
City: Tumba
Zip Code: 147 50



related searches: Tumba vårdcentral, Stuvsta Vårdcentral, Tumba vårdcentral provtagning, Tullinge vårdcentral, Vårdcentral, Botkyrka, Läkare Tumba vårdcentral, Vårdcentral Arninge, Tumba vårdcentral coronavaccin
Similar places near
Södertörns Kiropraktik och Rehab Södertörns Kiropraktik och Rehab 956 meter Mycket kompetent och har verkligen gjort stor skillnad för mig med mina långvariga pr...
Reviews
Vill här uttrycka min Tacksamhet över att jag och min familj Alltid blivit väl bemötta ,omhändertagna, och hjälpta på Bästa sätt här. Finaste duktigaste Läkaren har vi, och likaså hela vårdteamet. Sköterskor så trevliga och måna om oss. Det är tuffa tider men ni gör ert Bästa Alla
Alltid otrevligt bemötande och extremt få akuttider. Finns läkare som inte kan svenska som gör det svårt att kommunicera. Undvik denna vårdcentral om du kan.
Dålig information, jag ringde två dagar i rad för att boka tid till årets influensa vaccination, varje gång fick jag olika info. Är det så himla svårt att lämna korrekt info. Varför finns inte info på Er hemsidan? Varför går inte att boka tid på Internet?
Ville ha tid för allergiundersökning, beskrev mina symptom. Efter 3 försök så fick jag sedan vänta i 2 månader för att få veta att jag ska ha ett videobesök? Dumheten är total. Vi hörs då aldrig igen.
Gå till en annan vårdcentral om ni har möjlighet, usel service. Jag ringde för akuta besvär men blev i stort sett ifrågasatt av sjuksköterska varför jag vänder mig till dem. Blev avvisad och nekad vård av dem.
Ni som är sjuksköterska och tar hand om akut tid bokning under pandemin ni borde går på snabb kurser som lär er hur man bemöter kunder när någon ringer. Kanske inte alla sjuksköterskor men vissa av er som jobbar på storvretens vårdcentral i Tumba det rent katastrof situation när det gäller ta imot patient via telefon.
Bra och trevlig personal.
Comment on this business

to add Storvretens vårdcentral map to your website;