facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stöten i Sälen

Stöten i Sälen
"Välkommen till Stöten i Sälen!Sälenfjällens högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister. Men också Dalarnas längsta nedfart där familjens minsting åker tryggt med andra nybörjare. Upplev Sälens bästa skidanläggning – Stöten. Med 50 nedfarter och ett uppgraderat snöläggningssystem. Allt med den storslagna fjällvärlden som fond.Stöten är Sälenfjällens nordligaste skidanläggning och har länge kunnat stoltsera med den bästa och mest varierande skidåkning Sälen kan erbjuda. Med ett komplett skidsystem och Sälenfjällens högsta fallhöjd på 398 meter, har Stöten länge varit en destination för både nybörjare och proffs.Boka vinterns bästa skidsemester till Stöten i Sälen."
Address: Granfjällsstöten , Sälen 780 67, W, SE
Phone: +46 280 750 00
City: Sälen
Zip Code: 780 67



related searches: Stöten pistkarta, Stöten SkiPass, Sälen SkiStar, Stöten boende, Sälen boende, Sälen skidor, Stöten snödjup, Sälen pistkarta
Reviews
Toppen skidåkning med specialsupertack till räddningstjänsten och läkaren som tog hand om frugan då hon skadade benet. Rekommenderar oxå Stötens Mitt att bo på, läget är, som namnet säger, precis i mitten av området med fina utsikter
Det är fullständigt oacceptabelt att en skidanläggning inte kan erbjuda en enkel och smidig köpupplevelse för sina kunder på sin hemsida. Att inte erbjuda möjligheten att köpa liftkort för imorgon eller kvällsåkning är en total brist på kundservice och visar på ett totalt bristande förståelse för kundernas behov och önskemål. Dessutom är det helt oacceptabelt att det inte finns någon information om detta tillgängligt på hemsidan. Det är dags att skidanläggningar tar sitt ansvar gentemot sina kunder på allvar och ser till att erbjuda en smidig och effektiv köpupplevelse för alla.
Väldigt trevligt skidområde med supertrevlig personal. Bra variation på pister som passar både nybörjare, busiga barn och våghalsiga veteraner! Tyvärr lite många pister som ännu inte öppnats vecka 1, 2022 också var det lite snålt med toaletter nere vid Soltorget, eller så hittade jag dem bara inte. Men i stort en härlig skidvecka! Tack! Vi återkommer!
Alldeles för vindkänsligt system. Alltid gillat Stöten men det har med året blivit omöjligt att åka där när det blåser som det ofta gör i fjällen. Först stängs alla stolliftar och sedan om det blåser lite mer även ankarliftarna i World Cup-backen. Extremt lång kö till en kort knapplift är då vad som erbjuds. Under all kritik faktiskt. Personalen är trevlig och jättebra med barnen men danskar i mängder som ligger både i lift och backe skrämmer bort det åksug som fortfarande finns kvar. Blir förmodligen ett annat ställe nästa år.
Bestämde oss för att testa Stöten över påsk. 2 vuxna och 2 barn. Sälens minsta anläggning och med ambitioner som därför borde vara på en annan nivå. Den lilla servering som finns i backen stänger före den lilla servering som finns efter 1830. Vill du äta nåt efter att liften stänger, glöm det. Bredden på pisterna är ungefär samma som transportsträckorna är i övriga anläggningar i Sverige. Aldrig mer Stöten
Som flera skrivit tidigare, stolsliftarna stänger ner vid minsta vind vilket gör anläggningen helt värdelös med köer precis överallt. 30min väntan med en 7 åring till en knapplift som går 300m? Den enda kompensation man får är en high five av tjejerna i liften!? Det räcker inte på långa vägar för att vi ska komma tillbaka. På hemvägen åker vi förbi de seriösa anläggningarna i Sälenfjällen, stolsliftarna går som vanligt. Respektlöst mot alla som valt att komma till Stöten.
Skönt ställe att åka skidor på, oerhört trevligt folk överallt. Ifall ni är nybörjare på skidor så hade jag sagt att det inte är några problem att lära sig åka här eftersom det finns tillräckligt anpassade backar för att lära sig. Min vän som åkte för första gången skidor i sitt liv, lärde sig godtycklig att åka skidor tack vare den backen. Bra utbud på varor som finns i butiken. Våga testa åka, gör inget Ifall ni ramlar flera gånger!
På Stöten finns allt vi behöver när vi är på skidsemester med familjen. Vi hyrde en välutrustad stuga i Pistbyn med en backe direkt utanför dörren. Läcker mat på Mountain Lodge och enklare mat på Bistron, Fjällkåtan, Våffelstugan eller andra ställen nära backarna. Jag vill ge 5 av 5 stjärnor men två viktiga saker drar ner betyget: Appen. Nytt för mig i år var att alla matställen i backarna hade möjlighet att förbeställa i appen. MEN för det mesta laggade det och man tvingades ändå stå i lång kö eller sitta och vänta i en tom restaurang på mat som aldrig kom för internet var dåligt så beställningen kom inte fram till köket Pisterna: Efter en dag med tö efterföljt av mycket snö kom nästa dag med strålande väder och frost. Tyvärr var få av pisterna preparerade under natten/morgonen så trots fina förutsättningar var backarna isiga och tunga av snövallar. Bättre internet eller skrota appen och fler pistmaskiner till nästa gång jag kommer pls.
Underbar snö, var där under nyår i fyra dagar och inte en ända dag var det tråkig åkning. Det är stort utbud och stor variation på de backar som finns. Både för dig som åker offpist i skogen eller du som älskar att flyga ner för backarna. Många liftar som nästan alla saknar köer till. Troligen en av de bästa skidorterna i Sverige!
Ändå en stark trea. En del bra pister men tyvärr mycket ovana skidåkare som är farliga i dem. Det är också typ 4 användbara liftar då resten är sm i knappliftar vilket tillsammans med sittliftarna antagligen är anledningen till att folk plogar i panik överallt på toppåk. Slogan kan vara Sveriges största barnbacke! Men stark trea ändå!
Comment on this business

to add Stöten i Sälen map to your website;