facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Strängnäs Gästhamn

"I Västerviken mitt i hjärtat av staden ligger vår fina gästhamn. Här ligger du säkert förtöjd i stadens absoluta toppläge. På sommarhalvåret blommar staden upp med hamnen som självklart centrum. I Strängnäs kombineras småstadscharm med ett komplett serviceutbud.Vi har ca 40 båtplatser i gästhamnen och 13ställplatser för husbil som är öppna året om. Öppettiderna för hamnkontoret hittar ni på vår hemsida. Observera att förbokning av ställplatser endast är möjligt mellan 1/6 - 31/8"
Address: 645 30 Strängnäs
City: Strängnäs
Zip Code: 645 30


Similar places near
jerv pizza & bar jerv pizza & bar 307 meter Bland de bästa pizzorna jag har ätit
Reviews
Crêpes & Stekhuset i gästhamnen kan jag rekommendera. God mat till vettigt pris.
För andra året hyrde vi trampbåt. Trevlig personal som hjälpte oss att tömma vattnet ur båten. 1 timme för 150 kr. Det går även att hyra cyklar, sup, kanot och liten motorbåt.
Super trevlig personal, unga människor Super trevliga och hjälpsam Bra duschar toaletter och el och vatten på bryggan En mack finns Super tack för en trevligt besök
Mycket mysigt gästhamn! Trevlig personal i hamnkontoret! Nära till bra lekplats för barn, nära till Ica och andra butiker
Underbar miljö. Köpte glass på Rättviks glass innan vi gick och njöt av utsikten över hamnen. Finns många små bodar att välja mat i precis vid hamnen och flera restauranger.
Denna plats brukar bli vårat fikaställe. Trevligt på sommaren
Riktigt trevlig hamn med hjälpsam hamnpersonal som var där och tog emot tampar och hjälpte till vid tilläggning. Bra utbud av trevliga restauranger runt hamnen. Rena och fräscha toaletter/dushar. Ta gärna en promenad upp förbi kvarnen och genom de gamla gränderna bakom. Strängnäs kyrka är riktigt mäktig och väl värt ett besök. För den som kommer med husbil finns många ställplatser vid hamnen.
Nysig liten hamn med ett härlugt glasscafe . Bra priser 79 för en stor våffla med glass ,godis, grädde. Mums. Jättegoda och trevlig personal
En härlig hamn med närhet till restauranger, glassbar, minigolfbana, badplats, duschar o toaletter, en hamn full av liv o rörelse.
Mycket trevligt ställe att besöka sommartid. Finns matställen och glassförsäljning bl.a... Rekommenderas!
Comment on this business

to add Strängnäs Gästhamn map to your website;