facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Strängningsspecialisten i Täby AB

Strängningsspecialisten i Täby AB

About

Berndt Stefansson, fd Racketshopen i Djursholm. Erbjuder professionell strängning av tennisracketar i Näsby Park. 40 års erfarenhet med uppdrag som Stockholm Open, WTA touren, Veteran touren och David Cup.

Snabb service!



"Välkomna till en av Nordens största demoytor för studsmattor! Här kan ni prova större delar av Trampolinspecialistens sortiment.På plats finns personal med flera års erfarenhet som hjälper till med rådgivning för att hitta den perfekta studsmattan till just er familj!Vi hanterar även alla garantiärenden på plats för våra nuvarande kunder. Varmt välkomna!"
Address: Källtorpsvägen 21, Täby
Phone: +46705877080
City: Täby


Similar places near
Täby FC D1 Täby FC D1 1 km Täby Fc Dam Div1 Damer Division 1 - Stockholmsinnebandyförbund www.svenskalag.se/tab...
Galopptränare Annika Källse Galopptränare Annika Källse 1 km Race-horse trainer based at Bro Park outside Stockholm, Sweden.
Norrort Basket Norrort Basket 2 km Översatt av Google Korg Original Basket
Yamaha SBK Team Scandinavia Yamaha SBK Team Scandinavia 3 km Yamaha SBK Team Sweden. Superbike champions 2017 in Sweden. Yamaha supported team fro...
Reviews
En eloge till detta företag som snabbt, trevligt och professionellt hjälpte mig med delar som saknades till vårt skyddsnät som aldrig monterades vid inköpet för, visade det sig, sju år sedan. Kartongen var skadad och delar hade troligtvis fallit ur transporten redan när godset levererades. Inga problem! Det är svaret jag får när jag ringer och pratar med Andreas på Trampolinspecialisten. -Vi har delar hemma och om du kan tänka dig att stå för frakten så står jag för delarna! Skolexempel på kundvård och ett enkelt sätt att skaffa ambassadörer för vidare rekommendationer!
Måste ge dem 5 av 5. Sån schysst kille som hjälpte senast. Jag köpte tillbehör och förklarade samtidigt att stegen till trampolinen gått sönder. Utan att fråga om kvitto så sa han att det skall inte hända, ordnade ett trappsteg och var genuint trevlig. Kul med sånna här företag.
Kan bara intyga ”specialisten” i namnet!!! Skulle kontaktat dem från första början, då hade jag undvikit mycket strul.
Ett föredöme när det gäller service och trevligt bemötande.
Mycket bra kundservice, mycket utöver det vanliga som man är van vid. Skulle gett fler stjärnor om det var möjligt.
Köpte en orbit stellar 4,3m som blev hemlevererad på en pall inom en vecka. Hyfsat enkel att montera även om det kräver lite slit och man bör vara två personer. Allt var väl förpackat och det känns som en kvalitetsprodukt.
Fantastisk service med hjälp att lasta den 150 kg tunga lådan i skuffen på min Passat. Mattan satte jag ihop med lite hjälp av svägerskan på ungefär utlovade 4 h gäller mindre händiga personer. Ungarna, frugan och även undertecknad älskar den! Top notch!
Fick hjälp jag inte fått av något företag på nätet, och till betyligt bättre pris. Sån där service som man blir överraskad av.
Köpte en Orbit Luna till grabben. Fantastisk kvalitet och konstruktion. Hur enkel som helst att montera för en person. Mycket bra pris i förhållande till kvalitet.
Oerhört proffsig och kunnig personal. Vad det gäller kvalitén på studdsmattorna så finns det inte mycket att jämföra med i den klassen. Mycket nöjd med mitt inköp!
Comment on this business

to add Strängningsspecialisten i Täby AB map to your website;