facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Strångsjögrillen

"Grill och Pizzeria."
Address: Strångsjö
City: Strångsjö



related searches: Strångsjögrillen strångsjö katrineholm
Reviews
En vägkrog som hör till de bättre. Vällagad mat och trevligt bemötande. Rent och snyggt i lokalerna. Har också ett utbud av det nödvändigaste förnödenheterna för resan eller campingvistelsen. Rekommenderas!
Över förväntan längs vägen på väg norrut. Bra mat, trevlig personal samt fräscha lokaler. Bra ordning och det fanns även matvaror samt snacks att köpa. Barnvänlighet: Bra för familjer då det var fräscht ställe, stora bord, uteservering och barnstolar samt toalett.
Vi hamnade här när vi tog dom mindre vägarna ner mot Småland. Ser inte ut som något speciellt men alla 2 ungdomar 1barn och 1 vuxen var mycket nöjda. Bra pizzor och kebab. Alla blev mätta och det smakade mycket bättre än vanlig standard kebaberia. Trevlig ägare också med gott tålamod.
Beställde kyckling tallrik, gyros med bröd och kebab med bröd. Trevligt bemötande och bättre än vår kvarterskrog. Brödet krispigt och snyggt fyllt med sallad och mat. Han gjorde ett hjärta med gurkan till kycklingen Fast var är dricksglasen och vattnet Hit åker vi gärna igen när vi åker från Västerås!
MYCKET god rulle, på samma nivå som lokalt omtalade stockholmshak! Fräscha lokaler bra pizzasallad och kalla drickor, stället att testa vid östgötagränsen!
Jag kommer garanterat att komma tillbaka till denna restaurangen eftersom dem har jätte bra kvalitet på mat och alla smakat så bra och personalen är jätte snälla där och tack så mycket får den bästa servicen igår. Om någon vill ha en alternativ får dem bästa restauranger så är strångjsö pizzeria den bästa valen.
Bästa kebaben och supergoda pizzor. Mat: 5/5
Denna pizzeria har blivit riktigt dålig. Smaklöst och torra grönsaker. Pricken på iet var ketchupen som hade gått ut...
Helt okej mat bra priserMat: 4/5
Bästa gyrosrullen jag ätit med galet gott bröd. Hamburgare och pizza är även några av de bästa jag ätit på pizzeria. Rekommmenderar starkt om ni har vägarna förbi.
Comment on this business

to add Strångsjögrillen map to your website;