facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Strand AB

Strand AB

About

Fastighetsbolag som hyr ut lägenheter och lokaler i Härryda och Bollebygds kommun.

Story

Om oss
Strand AB är ett fastighetsbolag verksamma i Härryda, Bollebygd och Marks kommun. Vi har hyreslägenheter samt kontor, butik, lager lokaler till uthyrning.
Målet med samtliga av våra fastigheter är att med smakfull byggnadskonst erbjuda våra hyresgäster ett tryggt boende med god standard, och välkomnande gemensamhetsytor. Vi har åsikten att detta skall levereras med hänsyn taget till miljön, vi har vid samtliga av våra nybyggnationer arbetat aktivt för att minska utsläpp och förminska energiförbrukning bl.a. genom materialval, värmesystem som baseras på förnyelsebar energi, samt använt lokala entreprenörer.

Allmän information
Vår policy på Facebook:

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll om vi bedömer att detta är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Inte heller svordomar, könsord eller ovårdat språkbruk accepteras. Angrepp på enskilda individer accepteras inte. Vi ber dig också respektera inlägg och kommentarer som andra gjort. Den som vid upprepade tillfällen bryter mot denna policy kan stängas av från sidan samt få sina inlägg raderade. Var också uppmärksam på att den informationen du skriver på sidan blir synlig för andra användare. Se även Facebooks generella användarvillkor.



"Fastighetsbolag som äger och förvaltar 8 fastigheter med ca 200 nybyggda hyreslägenheter i Bollebygd, Rävlanda och Hindås"
Address: Köpmansvägen 4B, 51734 Bollebygd
Phone: 0301-46250
es.badnarts@ofni
City: Bollebygd
Zip Code: 51734



related searches:
Comment on this business

to add Strand AB map to your website;