facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stranda Möbler & Inredning

Stranda Möbler & Inredning

About

Stranda tapetseri möbler och inredning

Story

Tapetserarverkstad med inriktning på omklädsel av möbler, sömnnad av dynor och gardiner, stort sortiment av möbel och gardintyger. Även butik med möbler och inredningsartiklar av bla. artwood, ABC collection, Grand designe, dommo by gawor mm.

Address: Alsteråvägen 3, 38440 Timmernabben
Phone: 0738294470
City: Timmernabben
Zip Code: 38440



related searches:
Reviews
Denna butik är något alldeles speciellt fantasisk,De har allt man kan tänka sej möblerna är underbara och ligger i jätte bra prisklass och inredningen är helt underbar så mycket unikt och i olika stilar finns allt för alla smaker och trots att de är design produkter så ligger priserna väldigt lågt.butiken har tre våningar som är fyllda med inredning i olika stilar.Jag rekommendera denna butik till alla som tycker om inredning eller om man vill köpa en present så är den perfekt.deras utbud är stort och finns i alla prisklasser. Bästa butiken jag besökt och nyss köpt ett nytt vardagsrum.
Ett mycket trevlig butik som har ett väldigt stort sortiment av inredningsdetaljer som du inte hittar på vilken butik som helst. Personalen var trevlig och serviceinriktad.
Fantastiskt fina saker, nu var det mycket jul men även annat också, även inredning, snyggt exponerat utav varor, man vill helt klart åka hem och möblera om, mycket unika varor, stil fullt. Värt ett besök eller flera besök rättare sagt
Trevlig personal och ett väldigt brett och roligt sortiment. Stanna och inspireras.
Det va en mycket trevlig butik personalen va så trevlig det fanns jättefina saker köpte fina kuddfodral jag kommer att besöka snart igen
Ettycket bra ställe för den kräsne Möbel tapetserare av hög kvalité.
Otroligt fin butik
Många trevliga saker
Toppen! Duktiga Trevliga
Comment on this business

to add Stranda Möbler & Inredning map to your website;