facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Strandhuset

"På Strandhuset Restaurang vid Vikingstrand i Helsingborg serverar vi mat av högsta rang. Vi har en omfattande meny med allt från klassisk husmanskost till rätter inspirerade av det asiatiska köket. Maten vi serverar lagas från grunden med största möjliga kärlek, allt för att du ska få en matupplevelse du sent kommer glömma."
Address: Drottninggatan 251, 254 33 Helsingborg
City: Helsingborg
Zip Code: 254 33



related searches: Strandhuset helsingborg restaurant, Strandhuset helsingborg menu, Strandhuset Sibbarp, Tikal, Helsingborg, Roy's Helsingborg, Paolo's Helsingborg, Nabo Helsingborg, Brasseriet Helsingborg
Similar places near
Thaikrogen Thaikrogen 2 km Maten är utsökt och mycket trevlig personal.
Suriyothai Restaurang Suriyothai Restaurang 2 km Maten över förväntan! Inredning och kundbemötande var dock inte lika bra.
Siam Street Food Mariastaden Siam Street Food Mariastaden 3 km Gott och prisvärt samt kort väntetid och trevlig personal.
Linnea & Basilika Linnea & Basilika 3 km Proffsig personal och rejäl mat som man blir mätt av i en mysig miljö
Big Buddha Big Buddha 3 km Extremt dålig mat. Svagt kryddad och deras "jätteräkor" var inte större än ...
Phuun Thai Restaurang Phuun Thai Restaurang 3 km Phuun Thai är en av Helsingborgs äldsta Thailändska restauranger och har funnits i ca...
Thai Corner Thai Corner 4 km Min absoluta favotit bland Asiatiska resturanger i Helsingborg. De båda bröderna som ...
Phuun Thai Heden Phuun Thai Heden 7 km God mat rekommenderas återkommande kund
Joes Thai Kitchen Joes Thai Kitchen 9 km Bästa maten i stada.
Reviews
Fin restaurang med trevlig atmosfär och fin utsikt om man hamnar på rätt plats. Högrevsburgaren var jättegod, likadant med pommen och tryffelmajonäsen. Pasta Linguine också den jättegod! Hade dock önskat att bli tillfrågad om stekgraden på oxfilén även om den är i en pasta. Full pott hade uppnåts om de haft serveringstillstånd. Bägge rätterna hade varit fulländade och likaså betyget med en öl och ett glas rött till maten alkoholfritt är inte samma sak. Trevlig personal.
Fantastiskt god mat, bra service och en otroligt vacker miljö. Rekommenderar definitivt ett besök.
Maten var utsökt och servicen är på topp.
Trivsamt o gott matställe på bästa läge Vegetariska alternativ: Mycket vällagad thaimat
Kom mitt i lunchrusningen, personalen hade fullt upp. Trots det mycket trevlig service, fick vatten direkt och maten kom snabbt. God mat och fantastisk utsikt!
En helt klart prisvärd restaurang som vi återvänt till flera gånger. Man erbjuder väldigt god och vällagad mat samt en fin utsikt över sundet. Det jag vill lyfta fram är framför allt att rätterna har en välbalanserad smakkomposition. Man kan säga att smakerna "gifter sig" med varandra! Rekommenderas verkligen. Restaurangen serverar inte alkoholhaltig dryck, men det gör absolut ingenting. Hit kommer man för matens skull!
Bra smaker så hit kommmer vi tillbaka och provar fler rätter. Fin utsikt från ett flertal bord.
Fick vänta 45 minuter på vår mat vilken kändes väldigt tråkigt. Men maten var god.Mat: 5/5
Fint läge vid havet och mysig interiör. Mycket god toast skagen samt efterrätten. Som varmrätt beställde vi "strandhusets högrevsburgare" som var rent ut sagt usel. Processat, tjockt kött - köpt fryst sådant. Mjuka, smaklösa pommes. Vi skickade tillbaka och provade pulled pork burgaren istället som var helt okej. Lite segt kött och överlag lite smaklöst men godkänt. De verkar dock vara duktiga på den asiatiska maten dem har. Utifrån storleken på deras kök hade det nog underlättat för dem att korta ner den ganska så långa menyn och kanske enbart satsa på den asiatiska maten. Väldigt hög ljudnivå inne i restaurangen som gjorde det svårt att prata i normal ton till varandra och man blev trött i huvudet efter ett tag. Summa summarum: för toast skagen för dem en 5a! Och likaså så för efterrätten och läget precis vid havet. Totalt sett en godkänd upplevelse och slutbetyg 3/5.
Jättegod thailändska husets egen, däremot ankan bestod mest av fett. Beställde en pralin till kaffet, men den kom aldrig trots påminnelse.Mat: 3/5
Comment on this business

to add Strandhuset map to your website;