facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Strömkullegymnasiet

Strömkullegymnasiet

About

Våga Vara Du

Story

Strömkulle gymnasiet är Bengtsfors kommuns gymnasieskola sedan 1995. Vi finns i centrala Bengtsfors med närhet till buss, butiker och annan service. Hos oss studerar cirka 280 elever. Den stora fördelen för dig som skall studera är att du kommer att bli sedd som den du är redan från första dagen.



"Strömkullegymnasiet är Bengtsfors kommuns gymnasieskola. Vi finns i centrala Bengtsfors med närhet till buss, butiker etc. I samma byggnad som skolan finns bibliotek och café.Du som studerar här kommer att bli sedd som den du är från första dagen. På Strömkullegymnasiet har vi kunskap och utveckling i blickfånget. Vi tror att närhet, öppenhet och relationer är vägen dit. Välkommen till oss!"
Address: Tingshustorget 1, 666 21 Bengtsfors
Phone: 0531 - 52 63 00
City: Bengtsfors
Zip Code: 666 21



related searches: Bengtsfors kommun
Similar places near
Strömkullegymnasiet Strömkullegymnasiet 30 meter Studerade estet musik här, det var den bästa skolgången under hela mitt liv!
Reviews
Läste Estetiska programmet Bild och Form på Strömkullegymnasiet. Mycket bra skola, där jag trivdes bra. Fina och fräscha lokaler.
Studerade estet musik här, det var den bästa skolgången under hela mitt liv!
Översatt av Google Det var trevligt att träffa lärarna, de var trevliga och vänliga. Vi drömmer om att studera här. Original Приємно було познайомитися з виклачами, приємні , доброзичливі. Мріємо тут навчатися.
Översatt av Google Etyn är en riskonstnär Original Etyn perupa padi
Comment on this business

to add Strömkullegymnasiet map to your website;