facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Strömsholms Marketenteri

Strömsholms Marketenteri
Address: Stallbacken 5 , Strömsholm 734 94, U, SE
Phone: +46 220 435 34
City: Strömsholm
Zip Code: 734 94



related searches: Westerqwarn
Similar places near
Strömsholms Marketenteri Strömsholms Marketenteri 969 meter Gammalt fint hus som ligger i naturskön miljö. Promenadstråk och hästar på området. F...
Reviews
Gammalt fint hus som ligger i naturskön miljö. Promenadstråk och hästar på området. Fin service inte på fiket. Gott och färskt såväl kaffe som fikabröd. Mycket trevligt.
Fin miljö, lättare menyer mat, plus cafe. Tog bakpotatis skagen. Hade dock önskat mer räkor I såsen, hittade 2 annars fint upplägg.
Tog en tripp för att käka lunch. Godkänt utbud av mat och fika. Bra utval av platser att sitta i "trädgården". Portionen av Raggmunk med fläsk var i minsta laget. Raggmunkarna skulle kunna göras tjockare och större :
Ont om sittplatser. Lååång toakö. Men gott fika och många likasinnade med cyklar, bilar, motorcyklar och hästar.
Härligt ställe att fika/luncha på. Mycket gott att välja på och trevligt att man nu i sommartid kan sitta ute i lummig miljö.
Trevligt marketenteri i ordets rätta bemärkelse. Även en del bakverk och annat. Finns chokladbollar och ett par sorters kakor som är växtbaserade.
Jättetrevligt fik med utemöbler. Ligger i en vacker husarmiljö och HEMBAKADE kakor och bröd. Populärt ställe för MC folk och alla andra. Kan varmt rekommenderas!
Dyra priser och snåla portioner. Dock får de poäng på trevlig personal och ett ställe man skall besöka.
Ett riktigt fint slott vid en riktigt fin miljö.
Fikaställe med bra klass, gott fikabröd och smörgåsar. Finns även sallad mm. Prisbilden är normal och lätt att hitta hit och finns gott om parkering.
Comment on this business

to add Strömsholms Marketenteri map to your website;