facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Strömsnäs Naturcamping Forsvik

Strömsnäs Naturcamping Forsvik

About

Strömsnäs Naturcamping ligger vackert beläget vid sjön Viken, strax utanför Forsvik.

Story

Strömsnäs Naturcamping ligger vackert beläget vid sjön Viken, strax utanför Forsvik.



"Strömsnäs camping är en naturcamping precis bredvid sjön viken och Göta kanal. Vi har flera stränder som passar både vuxna och barn och utanför går Göta kanal och dess många vackra båtar. Vi har över 60 dygnsplatser och flera säsongsgäster som varit på campingen i över 30år. En camping för dig som söker en stund i naturen eller vill utforska Karlsborg, Göta Kanal och Tivedens nationalpark.Vi har öppnat campingen för säsongen 2023 och våra ställplatser är öppet alla dagar i veckan."
Address: Strömsnäs, 546 73 Forsvik
Phone: 0706615379
City: Forsvik
Zip Code: 546 73



related searches: Strömsnäs naturcamping forsvik reviews
Reviews
Dubbelbokning med platsbokningen som fick redas ut när vi kom dit. Men sen hade vi en jättefin vistelse här, framförallt för att själva platsen och miljön runt omkring är så fin.
Så rofylld och trevlig camping med jättefint bad, här njöt vi verkligen. Och trevlige campingvärden Rickard glömmer vi inte i första taget, han är en fixare och ser till att alla mår bra. Vi kommer garanterat tillbaka.
Betala nästan tusen spänn för 3 dygn och bara ha en dusch på hela campingen som man dessutom får Betala extra för, fy fasen säger jag bara
Underbar naturcamping, passar familjen perfekt. Tyckte personalen var kunnig och tillmötesgående. Kommer tillbaka igen!
Fin plats, hade fått högre betyg om inte information o bokning varit bättre ordning på..Ringa telefonnummer. Obefintlig personlig kontakt, o betalning via Swish eller kort. Dåligt med långt till service hus. Där vi låg..men fina platser finns. Blev dessutom lurad på pengar. Fortfarande skyldig mig pengar campingvärden.
Fantastiskt trevlig camping som verkligen är naturnära. Mycket trevlig och hjälpsam personal även under stressiga midsommarhelgen. Hyrde en vagn på plats och är mycket nöjd och hoppas komma tillbaka många fler gånger!
Vi campade på denna fint belägna camping. Läget är riktigt bra, men tyvärr så är servicen under all kritik. Det är väldigt dåligt med öppettider, det fanns ingen att fråga när vi hade lite frågor ang området. Det var långa köer till toaletterna och när man väl kom fram då fanns inget papper kvar, nä lite uppryckning av personalen eller kanske ägaren skulle inte skada på denna i övrigt fina camping. Summeringen blir dyr camping i förhållande till servicenivån
Otroligt vackert belägen camping med en fantastisk badstrand. Att den bara får tre stjärnor beror på att det bara finns 4 toaletter och två duschar på ca 65 platser. Logistiken här går inte riktigt ihop så det är 20 minuter toalettkö på morgonen. Duscharna matas med 5 kronor vilket inte fanns att växla i receptionen vid vårt besök. Tur att badstranden är så fin att man kunde skölja av sig där istället.
Fin camping ,lugn.Hundvänlig. Men servicehusen i dåligt skick.Endast kallt vatten, vid tvättställen på toaletterna.Trasigt duschmunstycke.Smutsigt i duschen. Varit på många campingar ,alla med fina servicehus Det betyder mycket för intrycket av en camping så man blir besviken här
Enkelt mysigt å billigt
Comment on this business

to add Strömsnäs Naturcamping Forsvik map to your website;