facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Strömsnäs Naturcamping Forsvik

"Vi har stängt för säsongen 2022 och öppnar igen i april 2023. Vi tackar för en fantastisk säsong!Strömsnäs camping är en naturcamping precis bredvid sjön viken och Göta kanal. Vi har flera stränder som passar både vuxna och barn och utanför går Göta kanal och dess många vackra båtar. Vi har över 60 dygnsplatser och flera säsongsgäster som varit på campingen i över 30år.En camping för dig som söker en stund i naturen."
Address: Strömsnäs, 546 73 Karlsborg
Phone: 0505-411 90
City: Karlsborg
Zip Code: 546 73



related searches: Camping Tiveden
Similar places near
Solviken Solviken 5 km
Karlsborgs Camping Karlsborgs Camping 7 km Tälta, fin miljö och trevligt ställe promenad till slussar och lekpark för barn utanf...
Stenkällegården Stenkällegården 15 km Fin camping rent servicehus. Men 1a gången vi får betala för att kunna diska i varm v...
Reviews
Så rofylld och trevlig camping med jättefint bad, här njöt vi verkligen. Och trevlige campingvärden Rickard glömmer vi inte i första taget, han är en fixare och ser till att alla mår bra. Vi kommer garanterat tillbaka.
Otroligt vackert belägen camping med en fantastisk badstrand. Att den bara får tre stjärnor beror på att det bara finns 4 toaletter och två duschar på ca 65 platser. Logistiken här går inte riktigt ihop så det är 20 minuter toalettkö på morgonen. Duscharna matas med 5 kronor vilket inte fanns att växla i receptionen vid vårt besök. Tur att badstranden är så fin att man kunde skölja av sig där istället.
Vi campade på denna fint belägna camping. Läget är riktigt bra, men tyvärr så är servicen under all kritik. Det är väldigt dåligt med öppettider, det fanns ingen att fråga när vi hade lite frågor ang området. Det var långa köer till toaletterna och när man väl kom fram då fanns inget papper kvar, nä lite uppryckning av personalen eller kanske ägaren skulle inte skada på denna i övrigt fina camping. Summeringen blir dyr camping i förhållande till servicenivån
Fin camping ,lugn.Hundvänlig. Men servicehusen i dåligt skick.Endast kallt vatten, vid tvättställen på toaletterna.Trasigt duschmunstycke.Smutsigt i duschen. Varit på många campingar ,alla med fina servicehus Det betyder mycket för intrycket av en camping så man blir besviken här
Fin plats, hade fått högre betyg om inte information o bokning varit bättre ordning på..Ringa telefonnummer. Obefintlig personlig kontakt, o betalning via Swish eller kort. Dåligt med långt till service hus. Där vi låg..men fina platser finns.
Fantastiskt trevlig camping som verkligen är naturnära. Mycket trevlig och hjälpsam personal även under stressiga midsommarhelgen. Hyrde en vagn på plats och är mycket nöjd och hoppas komma tillbaka många fler gånger!
Området fint. Härlig natur. Dåligt städat och slitet servicehus. I stort behov av renovering. Kunde inte tömma gråvatten, husbil. För dyr för vad du får. Lekplats: För lite och sliten. Toaletter: Dåligt städade och slutna.
Underbar camping nära naturen - rent och fint i servicehusen när vi var där. Många badplatser och härliga promenadstråk. Vi återvänder definitivt.
En supermysig lugn camping med ett enastående läge vid sjön. Personalen är väldigt hjälpsamma och trevliga! Vi kommer definitivt tillbaka.
Jättefin liten camping vid sjön Viken som är en del av Göta kanal. För oss hundägare finns det både vandringleder att gå och ett hundbad i sjön.
Comment on this business

Directions to Strömsnäs Naturcamping Forsvik with public transportation


Strömsnäs 250 meters
420

to add Strömsnäs Naturcamping Forsvik map to your website;