facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Studio Li

Studio Li

About

Den busiga barnfotografen!
Utgångspunkt Örbyhus men har hela världen som arbetsplats.
Låt mig bevara dina minnen! Innehar FA-skattesedel.

Story

Det finns inget mer underbart än att fånga en känsla på bild. Bus i blicken, de där första sekunderna när man inser att man precis har sagt ja till varandra, kärleken mellan en förälder och deras barn.

Studion finns i Örbyhus på hemmaplan, men jag åker väldigt gärna ut på plats för att bevara minnen. Ibland är det lättare att utföra en barnfotografering hemma hos familjen. Ibland är det bara underbart att ta vara på naturen runtomkring oss.

Jag erbjuder många olika och prisvärda produkter som förgyller era hem, eller som blir perfekta presenter. För ibland är ett vackert fotografi den allra bästa presenten.
Ett minne att bevara för livet.

Address: Stationsvägen 6, 74840 Örbyhus
Phone: 0704223736
City: Örbyhus
Zip Code: 74840



related searches:
Similar places near
BCDavis Photography BCDavis Photography 588 meter An event and portrait photographer based in Uppland, Sweden. Sensual, playful and can...
LT Fotografi LT Fotografi 3 km Innehåller foton i olika kategorier
Reviews
Vi är jättenöjda med våra foton och med fotografens bemötande av våra barn och oss. Ylva-li är en fena på att hantera barn och ta bra bilder samtidigt. Hon kom till och med hem till oss med de tavlor vi beställde. Inte speciellt dyr heller om man tänker att man får minnen för livet.
Mycket duktig fotograf och vi har anlitat StudioLi 2 gånger och är väldigt nöjda med våra bilder.
Jätteduktig fotograf! Kan verkligen rekommendera henne.
Översatt av Google Kunde inte ha varit nöjdare med hur bilderna blev Original Couldn't have been happier with how the photos turned out
Comment on this business

to add Studio Li map to your website;