facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Studio Lullaby

Studio Lullaby

About

Nischad bebisfotograf samt fotokonstnär med känsla i fokus. Gå in på hemsidan (www.studiolullaby.se) för mer information och bilder. Allt gott /Cecilia

Story

Hej!

Jag bakom kameran heter Cecilia Svensson. Jag är 36 år och mamma till Jonathan 12 år, Wilma 11 år, Filippa 8 år och lilla Hilda 5 år. Vi bor i Älta (Nacka), där också min studio finns. Men ursprungligen kommer jag från Smålands mörka skogar och har fortfarande mina rrrullande ”R” kvar.

I mig har det alltid runnit en kreativ ådra. Sedan jag var lill-liten. På gymnasiet gick jag medieprogrammet i Växjö som la grunden för mycket kommande i mitt liv. Bland annat så har jag två barnböcker utgivna där jag både skrivit och illustrerat, Jag känner en ängel och Wilda Wilma pruttar. Samt skapat de topplistade iOS-apparna Wilda pruttar och Pooki-Booki (samarbete med Isa Norman Sällström på Isa Form).

Jag är nischad bebisfotograf där jag erbjuder unika och tidlösa porträtt av sittande bebisar (ålder ca ålder 6 mån-12 mån) i min studio. Utöver mina fotosessioner för bebisar så skapar jag lite andra typer av bilder som jag visar här då och då, tex lite sagobilder och fotokonst.

Bokning sker på: www.studiolullaby.se (Just nu kan man en tid framöver inte boka tid hos mig, jag berättar när jag öppnar bokningar igen och ni kan läsa mer om varför i mitt fastnålade inlägg här på FB)

Allt gott,
Cecilia Svensson

Address: 138 30 Älta
City: Älta
Zip Code: 138 30



related searches: Lullaby lullaby
Comment on this business

to add Studio Lullaby map to your website;