facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Studio Pixel

Studio Pixel

About

Web & reklampartner som utför webdesign & grafisk formgivning, samt säljer trycksaker och reklamprodukter.
Vi hjälper kunder över hela Sverige.



"Webb, design och reklamstudio som hjälper företag över hela Sverige med utveckling av hemsidor, appar samt digital marknadsföring, även grafisk design samt tjänster och produkter för att stärka varumärken."
Address: telivägen 2, 14941 Nynäshamm, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0739739845
City: Nynäshamm
Zip Code: 14941


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Studio Pixel Cave Story, Pixel Studio Mac, Pixel Studio animation, Pixel Studio PRO, Pixel Studio PC, Pixel Studio website, Pixel Studio online, Pixel Studio vs Aseprite
Reviews
Som ny ensamföretagare ville jag fokusera på mina produkter och kunder - Christoffer på Studio Pixel byggde upp min webbsida till en funktionell informations-/marknadsförings- och säljkanal. Jag är supernöjd och känner mig så mycket säkrare i mötet med kund när jag vet att jag har en professionell webbsida i ryggen! Rekommenderar dem verkligen!
Vi på Jigemark & Bygg AB är jättenöjda med vår nya hemsida som är skapad av Studio Pixel. Christoffer har fångat upp och lyssnat på våra önskemål och skapat en supersnygg layout. När vi sedan har eventuella frågor och funderingar samt eventuella förändringar/kompletteringar så fixar Christoffer allting väldigt snabbt. Tveklöst ***** stjärnor / Annika
Christoffer är otroligt hjälpsam, duktig och får svårigheter att bli enkla. Här fick jag en hemsida som jag själv kan gå in och ändra i och en egen lathund just för min hemsida. Rekommenderar Studio Pixel .
Tack för snabbt och mkt proffsigt jobb med min nya hemsida. Kommer att rekommendera Studion Pixel till många!
Utmärkt grafisk designer, tack för logga och layout till visitkort! Snygga hemsidor gör dom också..
Comment on this business

to add Studio Pixel map to your website;