facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stugan i Burgsvik

Address: Gotland
City: Gotland



related searches: Stugan i burgsvik age, Stugknuten, Hyra hus Gotland
Similar places near
Reviews
Är besviken. Åt 3-rätters konsertmeny. Att man år 2023 som vegetarian fortfarande får några grönsaker på ett spett istället för ett ordentligt alternativ motsvarande proteinhalten av kötträtten är inte ok när man betalar 560 kr.
Jag åt Lunch här, Grillspett , Njurtapp/Fläsksida med Stekt potatis. För er som inte vet är det här de spelar in musikprogrammet "Så Mycket Bättre " Aktiviteter i närheten: Burgsvik ligger väldigt nära. Åk kuststräckan ned till Hoburgsgubben och se vackra utsikten. Säkerhet: Stor betongarmur runt hotellet. Järngrindar. Promenadmöjligheter: Inne på hotellet stor gård och område. Utanför vet inte ligger stor huvudväg Utanför hotellet folk kör fort på den vägen. Mat och dryck: Jag åt Grillspett Njurtapp / Fläsksida Med Potatis. Viktiga detaljer: Man kan parkera på en stor åker 300m ifall parkeringen inne på hotellets område är fullt. Kostar dock 60kr/ dygn. Easypark/ Parkster.
Väldigt fint och mysigt ställe. Självklart blir det lite extra då man inte kan bortse från SMB-känslan.
Fantastisk miljö och gott värdskap med välsmakande mat. Rekommenderas!
Fantastiskt fint ställe. Visserligen var jag där på jobbsmb13, men bemötandet och mottagandet går inte att ta fel på. Rekommenderas!
Detta är inget att rekommendera, hög musik spelas och är omöjlig att fly undan då högtalare sitter vid varje bord. Möttes av skrikig personal med gäll röst som tog beställningarna. Maten var dock väldigt god men räddade tyvärr inte upplevelsen ett dugg. Chokladmoussen serverades med salt och olivolja vilket jag tycker är extremt udda för en dessert, en middag på McDonalds hade varit trevligare.
En mycket trevlig, mysig vistelse. Personlig, trevlig personal som var serviceminded utöver det vanliga. Maten var superbt tillagad av ägarinnan. Rummen nyrenoverade och fräscha. Bara superlativ med andra ord men det var dom värda. Kan vara ett bra tips att komma hit även utanför säsong. Tack så mycket, vi kommer gärna tillbaka. Hälsar Thomas och Carola
Proffsig och trevlig personal. God mat. Sov bättre än på länge, sängen var jätteskön. Så fint efter renoveringen och jag fick tillgång till badtunnan. Kommer tillbaka. Badade efter lång cykeltur och tittade ut på solnedgången från badkaret mot havet.
Var på restaurangen igår och kom med kort varsel. Ringde innan och fick svar av Camilla hovmästare? En rikktig klippa som trots fullbokat samt flera samtal samt gäster ändå vänligt sa att kommer ni nu så fixar jag nåt. När vi sen kom ser jag hur mycket folk det är och hör att flera ringer gällande fullbokade dagar. Hon svarar rappt och bestämt och jag hör henne ta nummer till folk för att ringa tillbaka straxt för att se hur hon kan lösa situationen. Ett riktig klippa! Väldigt ovanligt i dagens restaurangsverige! Dessutomm var maten jättegod och vällagad som vanligt. Denna gång var restaurang Portal värdar. Vi hade en trevlig servitris som var färdigutbildad möbelsnickare och inredningsarkitekt men gjorde detta arbete innan vanligt jobb i höst. Riktigt trevlig och ett glatt kunnit bemötande fick vi. Tack!!
Fin oas, bra mat men små portioner till ett högt pris. Kul att se miljön från TV.Tjänst: 4/5
Comment on this business

to add Stugan i Burgsvik map to your website;