facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sturehovs slott

"Sitt i egen 1700-tals salong och handla i slottets annorlunda butik. Det vackraste i den Gustavianska stilen, slottslunch onsdag-söndag 11-15 Guidadvisning 12.30 med Afternoon tea i slottets salonger 13.30 bokas på [email protected] Vackert uppdukat i slottets salonger.Här i slottet kan ni boka en 1700-tals middag, julbord, ha er konferens, bröllop, fest, afternoon tea och guidad visning i en magisk miljö, i de vackra salongerna. Slottet ligger bara 20 min. från Stockholms centrum, mycket vackert vid Mälarens strand.Ej att förväxla med kaféet i södra flygeln."
Address: Sturehov Slottet , Norsborg 145 90, AB, SE
Phone: +46 8 662 96 00
City: Norsborg
Zip Code: 145 90



related searches: Åkeshofs Slott, Taxinge Slott, Hågelbyparken, Eldtomta, Grand Hotel Stockholm afternoon tea, Herrängens Gård, Konditori Lyran, Svartsjö Slott
Similar places near
Voltaire & Vänner Sturehofs slott Voltaire & Vänner Sturehofs slott 40 meter sturehofs-slott????
Subtopia Subtopia 6 km Det är inget speciellt
Reviews
Fantastisk miljö och historia, väldigt trevlig värdinna. Tyvärr ganska mediokert julbord, knappt ok men inte mer. Förbättringspotential på personal när det gäller att plocka undan tallrikar , fråga om mer dryck och hålla julbordet uppdaterat.Tror jag kommer komma tillbaka för komplett guidning av slottet och afternoon tea istället.
Ett vackert slott i en vacker miljö. Vi åt läckra kakor.Mat: 5/5
Gillar Sturehov skarpt! Vacker miljö med härliga byggnader och det är promenadvänligt. Har även ätit mat och fikat där flera gånger och det är utmärkt kvalité. Sist beställde jag Rimmad lax med stuvad potatis som var helt gudomlig till smaken men pinsamt snålt med lax måste jag säga. Café delen är utmärkt även den. Det är inte dignande bord med fikabröd men det som finns är MYCKET bra. För min smak kunde det vara lite mer "bett" i kaffet. Slår även ett slag för Slottsbutiken som är värd ett besök. Väldigt vackra tavlor av en begåvad ung konstnär och andra trevliga inredningsdetaljer och det i en fantastisk byggnad. Väl värt ett besök!
Det var en privat fest, 1700-tal maskerad Helt suverän mat och serviceMat: 5/5
Var här på jobb så kan inte uttala mig om maten, men i övrigt så var allt väldigt bra. Trevlig och mycket hjälpsam personal. Ligger vackert och naturfint. Gott om parkeringsplatser. Riktigt bra ställe för alla typer av tillställningar. Rekommenderas!Atmosfär: 5/5
Trevligt ställe för en familjeutflykt, ta med egen matsäck eller köp på plats men kolla så att kaféet är öppet innan, de har sommaröppet och därefter öppet vissa helger under vår och höst, detsamma för slottet, men krukmakeriet brukar ha mer generösa öppettider. Finns toaletter vid parkeringen, även handikapp, och i kaféet. Jättegod mat/fika på kaféet men lite dyrt, de gör allt själva så brödet är jättebra! Åk sedan ett varv runt Bornsjön och titta på natur och vilda djur!
Så mysig miljö och trevligt cafeMat: 5/5
Ett bra café och jättetrevlig personal som var hjälpsamma. citron marängpajen, var super gott.
Visst ska man besöks Sturehovs slott på vintern. Omgivningen är minst sagt lika intagande som det kan vara på sommaren. Då besöker man i första hand Sturehovs slottscafe. Idag blev det trerätters middag i restaurangen. Hummersoppa och Bresaola, huvudrätt blev tornados med potatisgratäng.Gös med potatis att skala. Efterrätt med créme brulée och kladdkakstårt bit. Mycket gott och härlig personal som tog hand om oss. Det finns en familjär stämning som ärr tilltalande. Bra även för båtfolket. Verkligen en avslappnade miljö med cafe. En brygga finns som det är okej att lägga till vid. Ett café med fika och mat meny.
Rekommenderar varmt att besöka detta slott. Finns många bra platser att ta underbara foton. Sturehov har dessutom ett eget krukmakeri där man kan hitta riktigt fina produkter. En guidad visning i slottet är jättekul då mycket historia finns att lära sig. Ta sedan en fika eller lunch
Comment on this business

to add Sturehovs slott map to your website;