facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sturup Raceway

Address: Nötesjövägen 317 , Svedala 233 91, M, SE
Phone: +46 40 50 00 09
City: Svedala
Zip Code: 233 91



related searches: Sturup raceway svedala photos, Sturup Raceway assetto corsa, Banrekord Anderstorp, Knutstorp track, Gelleråsen Arena, Ring Knutstorp, Falkenbergs Motorbana, Tierp Arena Sweden
Reviews
En plats att lära sig körregler och folket här är mer än fantastiskt
En liten men ganska teknisk bana. Bra faciliteter för trackdays. Brukar också vara ganska gott om plats på de trackdays som anordnas av banan. Bra och trevlig personal. Rekommenderas!
Mycket trevliga funktionärer och team allt som oftast och mycket utmanande bana
Mycket fantastisk upplevelse! Vi tog Racerförare För En Dag och vad som kan vara värt att veta är att det är mellan 23-25 varv, nästan alla varv är träningsvarv som består av att få lära sig köra som en racerförare och endast det sista varvet är det fritt fram att gasa på med de nya kunskaperna. Detta kan vara både gott eller ont, det väljer ni själva, vi hade jättekul och sambon som fick köra var jättenöjd, men vi trodde nog på beskrivningen att man skulle få gasa på själv lite mer. Allt utom sista varvet körs i grupp. Man måste köpa presentkortet av dem och skicka det till dem för att köpa en upplevelse. Lunchbuffén var en lunch och ingen buffé och kanske inte den godaste lunchen heller. Detta var en väldigt trevlig upplevelse och bara några små tweaks och förtydligande i beskrivningen skulle gå långt för göra det hela mer behagligt, minnesvärt och prisvärt. :
Mitt ett första besök var en upplevelse då jag såg på drifting.
En bana som ger väldigt lite utrymme för avslappning. Du är hela tiden i arbete, banan är kort, kuperad och i ständig sväng. Inte lätt att lära sig. Ligger väldigt bra, man kan bo på Sturups flygplats hotell som ligger några minuter bort om man inte bor nära. Mycket underhållande om man inte är rakt fram toppfarts nörd. Deras track days upplever jag som väldigt avslappnade och trevliga. Kul blandning på bilar.
Kort o knixig, rolig att köra, med rätt bil. Tyvärr är underhållet på områdena utanför själva banan lite eftersatt.
Riktigt trevlig personal som förklarade allt till 100%. Inte var de bara personalen som var bra utan både anläggning och körning var jätte bra. Rekommenderar starkt.
Rolig bana för motorcykel. Blir lätt stora pölar i vissa svängar som har det svårt att rinna undan pga små brunnar eller i gen drenering alls. Edit 2020: Ny asfalt på hela banan sedan 2018. Största delarna av vattensamlingar åtgärdade.
Ett perfekt ställe för alla som älskar att gasa snabba bilar!
Comment on this business

to add Sturup Raceway map to your website;