facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stuvsta Trafikskola

Stuvsta Trafikskola

About

Stuvsta Trafikskola är en nyöppnad körskola för bilkörkort och finns centralt i Stuvsta söder om Stockholm. Boka tid på 08-6087000!



"Stuvsta Trafikskola är en körskola där du kan ta ditt b-körkort för manuell eller automat personbil. Vi erbjuder också Handledarkurser, Riskettan och Risktvåan, Testlektion för nya elever för 450kr, Teoripass och onlineteori med obegränsat antal prov tills du klarar teoriprovet! Vi har förmånliga paketerbjudanden och dessutom så finns alternativet för våra elever en köra en uppvärmning och att få köra upp med vår bil, vilket tar bort ett stressmoment från själva uppkörningen! Våra intensivkurser förbereder dig för uppkörning, kom bara ihåg att boka i tid! Våra lärare är pedagogiska, lugna och trevliga och har många års erfarenhet av att hjälpa elever till körkort! Kom till oss på Stuvsta Trafikskola! Vi har körtid för dig!"
Address: Stuvstatorget 2, 14140 Huddinge
Phone: 086087000
City: Huddinge
Zip Code: 14140


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 15:00


related searches: Tullinge Trafikskola, Huddinge Trafikskola, Globen körskola
Similar places near
Huséns Bilskola Huséns Bilskola 2 km jag undrar vilka personal som jobbar i Södertörns trafikskola AB
Reviews
Fantastiskt pedagogisk och kunnig lärare! Jag hade lagt 6 stjärnor om det gick!
Fantastisk support och service från hela personalen! Jag fick all hjälp jag behövde för att fixa körkortet. Jag provade först en annan trafikskola men valde Stuvsta eftersom de var så trevliga och tillmötesgående.
Fantastiskt duktiga och lugna lärare. Jag körde enbart på bilskolan och inget hemma och tog uppkörning i Farsta på första försöket. Bilskola lägger upp en realistisk plan där du går igenom alla moment du behöver för att klara uppkörning.
Väldigt trevliga och kunniga lärare som gjorde det enkelt att lära sig. Många bra tips på hur man ska göra och vad som kan komma på en uppkörning. Jag klarade uppkörningen på första försöket. Kan starkt rekommendera att ta lektioner här :
Väldigt hjälpsamma och snälla. Jag körde med Linda som hjälpte mig hela vägen fram till körkortet.
Jag har testat Trångsund trafikskola och en i Farsta, men ingen av dem är i närheten lika bra som Stuvsta! De hjälpte mig att få mitt körkort och jag kan inte tacka dem nog. Rekommenderar STARKT!
Comment on this business

to add Stuvsta Trafikskola map to your website;