facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Styckens Bageri

Styckens Bageri

About

Våra öppettider!
Måndag - fredag 08,00-18,00
Lördag 08,00-14,00
Söndag - Stängt!

Tel: 0304 679460



"Styckens Bageri o. Speceri - Bageri med produktion och försäljning av bröd, limpor, bullar, brödkakor, flera olika varianter. Välkända för vår styckekaka - ett mjukt, tunt bröd gräddat på stenhäll. Produktion av olika pajer, mjuka kakor, småkakor mm. Liten kaffehörna med servering. Även en presentavdelning med ett väl varierat utbud, dessutom den välkända Resteröds-trikån och egen import av fiskleverolja."
Address: Hamngatan 39, 471 32 Skärhamn, Sweden
Phone: (0304) 67 94 60
City: Skärhamn
Zip Code: 471 32


Reviews
Besökte bageriet med 4 ungdomar lockade av ordet fikabuffe. Själva buffén består av sockerkaka, kanellängd och småkakor. Vi tog valda bakverk ur butiken istället, vilka smakade gott.
Helt otroligt vilka bakverk, en del klagat på att det är dyrt, men ja personligen betalar lite extra för å få kvalité . Mkt bra sortering å ordning å reda . Hit kommer ja absolut fler gånger om ja kommer till Skärhamn.
Oerhört mysigt ställe med fika-buffé! Goda hembakta bakverk, kakor, mjuka kakor, bröd och knäckebröd. Även godis från barndomen, god glögg, drickor och Second Hand. Så himla mysigt, väl värt ett besök om man gillar kaffe och kakor
Ett mycket bra bageri pm.man.bill köra förbi och göra ett stopp mor skärhamn speciellt i Under sommaren .perfekt och perfekt annars också
Vi är på det äldsta bageriet på Tjörn startades 1951 av de fyra syskonen Andersson.Möts i dörren av lukten av hembakat bröd,här bakas det med äkta råvaror.Numera finns endast en liten speceridel,Cafe- interiörer med vackert porslin och Resteröds härliga underkläder. Mitt i ligger cafe-delen med gamla möbler,detaljer.Många dricker kaffe med fikabuffe 40 kr ,eller färdiga smörgåsar.Vi hamnar mjukt i fåtöljerna njuter här är lugnt och skönt
Trevlig butik med massa saker förutom bröd, mer som lanthandel även med fin kakbuffe för 60 sek inkl kaffe, The, saft! Gott bröd.
Här finns allt möjligt bakat, men det är inte så inbjudande att stanna och fika en halvtrappa upp i det trånga och stökiga fiket.
Köpte bröd, 2 sorter. Så goda! Det fanns mycket annat gott att välja på också av bakverk ect. Även porslin av olika slag!
En mysig och trevlig bageri. Man kan ta en fika i en härlig miljö där gammalt möter nytt
Jag har själv inte befunnit mig på detta magnifika kaffehuset, men en god kamrat besökte etablissemanget och tyckte väl mycket om det.
Comment on this business

to add Styckens Bageri map to your website;