facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for StylingAgenten.se

StylingAgenten.se

About

StylingAgenten.se är din agent i skönhetsvärden! Hos oss hittar du trendiga nyheter och välkända klassiker, alltid till ett bra pris.

Story

StylingAgenten.se är din agent i skönhetsvärden! Hos oss hittar du trendiga nyheter och välkända klassiker, alltid till ett bra pris.



"StylingAgenten har funnits på nätet sedan 2007 och vi erbjuder dig som kund ett stort utbud av skönhetsprodukter från kända varumärken till ett av marknadens bästa priser. Vi fokuserar ständigt på produktnyheter och vi utökar hela tiden vårt sortiment för att du som kund ska få en så bra köpupplevelse som möjligt."
Address: Gamla Landsvägen 3 N-P, 43834 Landvetter
City: Landvetter
Zip Code: 43834



related searches: Stylingagenten se landvetter reviews, StylingAgenten AB, StylingAgenten retur
Similar places near
Skönhetstjänster Göteborg Skönhetstjänster Göteborg 2 km Här kommer du hitta bra erbjudanden på behandlingar. Inbjudningar till skönhetsevent ...
Malin Axelsson Fristående Hudvårdskonsult Mary Kay Malin Axelsson Fristående Hudvårdskonsult Ma... 10 km Är du min kund eller saknar du en hudvårdskonsult är du välkommen att höra av dig, an...
Reviews
En av få gånger jag ger 5 stjärnor till ett företag vid onlineshopping. Det står att de har snabb frakt 1-2 dagar vid beställning och det stämmer verkligen. Vid båda beställningarna så har paketet kommit dagen efter, ca 24 timmar efter att beställningen lagts. Väldigt imponerande. Dessutom så upplever jag att de har ett av de bättre priserna på parfym jämfört mot deras konkurrenter. Åtminstone på delar av sitt sortiment. Väldigt nöjd!
Jätte bra service. Snabbt och smidigt, rekommenderas starkt.
Trevliga och tillmötesgående.
Bra pris och snabb leverans
Allt är perfekt. Betalningen är enkel och snabb, leveransen kom inom 2 dagar professionellt packad inklusive kvitto och varan jag beställde är originalpackad. Beställde min favoritparfym och jag är överlycklig. Utmärkt shoppingupplevelse. Tack!
Comment on this business

to add StylingAgenten.se map to your website;