facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Subway

"Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Helga Görlins Gata 1, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat erbjuder vi färska grönsaker, såser, protein och nybakat bröd för att skapa den perfekta måltiden med nybakade kakor till ett fantastiskt pris! Alla Subway®-restauranger är franchiseägda och drivs av företagare som anställer skickliga Sandwich Artister som är redo att ta emot din beställning personligen eller via utvalda hemleverantörer."
Address: Charlottenberg (Suède)
City: Charlottenberg



related searches: Subway Deutschland, Subway near me, Subway Gutscheine, Subway Frankfurt, Subway karte, Subway menu, Subway sandwich, Subway Zutaten
Similar places near
Subway Charlottenberg Subway Charlottenberg 109 meter Som det brukar vara. Inte helt 100 men inte så värst heller. Kommer äta där igen.
Reviews
Trevlig personal, men den är som sagt en vanlig Subway, så inget speciellt. Fick extra ost gratis misstänker att dom missade att lägga till på slutsumman men lägger till en extrastjärna för de så de höjer betyget.
Som det brukar vara. Inte helt 100 men inte så värst heller. Kommer äta där igen.
Fint ställe med en massa olika spännande rätter Helt okej ställe
Mycket trevligt och god mat
Okej, kunde vara fräschare!
Inget konstigt med en varm smörgås!
Översatt av Google Inte särskilt kundvänlig anställd, bråka med beställningen. Inte särskilt hygieniskt då de använde samma engångshandskar till allt bakom disken. Klibbigt bord. Original Lite kundevennlig ansatt, rot med bestillingen. Lite hygienisk da de brukte samme engangshanskene til alt bakom disken. Klissete bord.
Översatt av Google Fantastisk mat och service. Här njuter Magnus av en skinkbaguette med majonnäs och bbq-dressing. Vi kommer gärna tillbaka! Original Fantastisk mat og service. Her koser Magnus seg med en skinke baguett med mayo og bbq dressing. Vi kommer gledelig tilbake!
Översatt av Google Goda baguetter för folk som har bråttom! Le, så blir det ännu lite bättre Original Gode baguetter for folk i farta! Smil, så blir det enda litt bedre
Comment on this business

to add Subway map to your website;