facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Subway

Subway
"Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Skeppsbrogatan 40, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat erbjuder vi färska grönsaker, såser, protein och nybakat bröd för att skapa den perfekta måltiden med nybakade kakor till ett fantastiskt pris! Alla Subway®-restauranger är franchiseägda och drivs av företagare som anställer skickliga Sandwich Artister som är redo att ta emot din beställning personligen eller via utvalda hemleverantörer."
Address: Betongvägen 10 , Luleå V 973 45, BD, SE
City: Luleå V
Zip Code: 973 45



related searches: Subway Gutscheine, Subway Deutschland, Subway near me, Subway Lieferservice, Subway Soßen, Subway menu, Subway Zutaten, Subway karte
Reviews
Som vanligt gott! Men servicen och bemötandet är under all kritik. Personal som himlar med ögonen för att man inte kunde höra vad som frågades. Knappt ett hej då jag skulle göra beställningen .Mat: 1/5
Trevlig tjej i kassan, men den överlägset minst fyllda macka jag någonsin fått på Subway. Inte en överdrift att jag fick 10 bitar kycklingfilé på en 30cm-sub. Även grymt snålt på grönsakerna.
Jag åt där och det var väldigt gott. Fantastisk macka med god sås, MUMS.
Exceptionellt arbete av brödbagarna Leo och Emanuel. Trevligt bemötande när jag skulle beställa och jag fick till och med lite extra kyckling!! Jag hade inte tid att äta hela mackan på plats då jag skulle hämta upp mina barn från dagis och då kom Manne och slog in mackan åt mig !!!! Dessa två brödbakisar var en dödlig kombo och skulle rekommendera subway till alla!!! /
Här håller personalen rent och fräscht. De jobbar effektivt och är proffsiga. Alltid goda mackor och alltid bra service.
Trevlig kille som jobbar där Parkering: Det finns ett antal alternativ
Maten var det inget som helst fel på. Lokalen var väldigt liten men det är ju som det är. Personalen däremot var inte bra. Tjejen som jobbade under lunchen verkade vara allmänt trött på sitt jobb. Hade attityd och bemötte mig och andra kunder på ett dåligt sätt. Tror Subway behöver se över personalen där då jag tror kunder väljer att inte återkomma. Är ingen som brukar vara negativ men det här var tyvärr inte ett bra bemötande.
Otrevligt bemötande av en kvinna, väldigt aggressiv i tonen mot kunderna. Kommer välja att inte gå tillbaka till Subway i Shopping på grund av denna dåliga service.
Vanligt snabbmatställe med hyfsad matMat: 4/5
Så gott att kunna välja sin favorit macka!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Subway.

Luleå v sandwiches

opening hours, reviews, map, satellite view. Subway address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Subway. On this website you can share your comments and experiences about Subway with other people.

to add Subway map to your website;