facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Subway Laxå

"Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Revirvägen 17, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat erbjuder vi färska grönsaker, såser, protein och nybakat bröd för att skapa den perfekta måltiden med nybakade kakor till ett fantastiskt pris! Alla Subway®-restauranger är franchiseägda och drivs av företagare som anställer skickliga Sandwich Artister som är redo att ta emot din beställning personligen eller via utvalda hemleverantörer."
Address: Revirvägen 17, 695 30 Laxå
Phone: 70-771 05 12
City: Laxå
Zip Code: 695 30


Similar places near
Subway Laxå Subway Laxå 9 meter God mat men resturangen var väl ingen höjdare
Reviews
Köpte tre mackor varav två skulle vara utan ost trots att det ingår den tredje vill jag ha dubbel ost på och då känns det oerhört snålt att betala extra för det. De har fortfatande "sparat" två ostskivor... jag fick dessutom betala dubbelt... det retade mig så mycket att jag gick tillbaka för ynka 7 kronor. Det fanns inga kakor i "montern" trots att de var klara, den kaka jag ville ha fanns inte, tre personal på plats men bara en arbetade... Nä... hit kommer vi inte igen.
Han som var där förstod oss inte först så han höjde rösten och blev upprörd.Mat: 5/5
Vi köpte tre mackor varav två slogs in i kassan som den dyraste. Tog betalt för pålägg som ska ingå. Tog betalt för två Loka för 60 spänn när vi bara tog en, där vi ”bara” skulle betala 30 kr för en Loka egentligen. Konstigt är att det alltid blir fel åt det dyrare hållet. Visst kan de tjäna några extra slantar på dessa sätt, men effekten blir ju att ryktet blir dåligt och att en kund blir en vandrande dålig marknadsförare för restaurangen. Trist och onödigt, för det var gott.
Fick majs på mackan och det ville jag inte ha. Märkte de är vi sat i bilen och började äta.Mat: 4/5
Inte så märkvärdigt. Men skönt med alternativ till hamburgare. Parkering: Den var bra
En subwaymacka som färdkost är toppen. Bra service, trevlig personal
När jag skulle äta så var brödet dåligt skuret allt innehåll ramla urMat: 2/5
helt ok macka men sur tjej i kassan och det var ett stort minus
Rörig service, tog extra för att dom la i chicken teriyaki I en chicken teriyaki sallad, samt, skulle kosta 65 men de la till 20 kr på det samt tog överpris för en kalkon och skinka sub, de försökte först få oss att betala 235 kr för dessa. Argumententerade emot när vi påpekade det för höga priset. Kommer inte komma tillbaka.
Fräscht och gott som alltid på Subway. Ligger mitt i gången till andra restauranger vilket gör det lite rörigt att sitta inne och äta.
Comment on this business

to add Subway Laxå map to your website;