facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Subway Oskarshamn

"Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Stora Torget 3, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat erbjuder vi färska grönsaker, såser, protein och nybakat bröd för att skapa den perfekta måltiden med nybakade kakor till ett fantastiskt pris! Alla Subway®-restauranger är franchiseägda och drivs av företagare som anställer skickliga Sandwich Artister som är redo att ta emot din beställning personligen eller via utvalda hemleverantörer."
Address: Stora Torget 3, Oskarshamn
City: Oskarshamn


Reviews
Otroligt goda mackor! Jag har aldrig gillat bröd men jag börjar nu! Första gången på Subway och det blev ett riktigt bra besök. Priserna är väldigt bra med tanke på inflationen. Gick snabbt att få maten, trevlig personal. Gillar att det går att beställa med foddora. Resturangen är lite tråkig men fräscht. Over all 5/5!Mat: 5/5
Goda smörgåsar, även för mig som inte äter kött. Trevlig personal och rent inne I restaurangen. Dessutom blir man mätt och belåten.
Oerhört trevligt bemötande, även snabb och smidig service! Supergott! Fräsch och rent inne i restaurangen! Rekommenderar starkt
Det är väl ett hyfsat ställe att äta på, men det är det värsta subway jag har varit på. Första gången antog jag att det bara var personalen eller att dom hade en dålig dag, men andra gången var det lika illa. Dåligt med kött, osten var inte fördelad utan 70% låg på ena halvan och dom frågar inte om salt och peppar. Dom har också något konstig tendens att slänga bort pappret dom slår in det med när dom skär, det är väl ändå meningen att vara kvar så man inte skitar ner händerna eller mackan när man äter.
Standardmat när de gäller subway helt ok mackor med andra ord minst 2 extra för den extremt trevliga o vänliga personalen
Ingen vidare service, pratade mer med sig själva än oss när vi skulle välja innehåll. Maten smakade dock bra som "alltid".
Det är mysigt men det har inte glutenfrit bröd . Och salladen är inte så bra heller man för en liten kyckling om man vill ha det.
Om ja var tvungen o välja ett ställe o gå till varje lunch hade det blivit subway i ohamn. Bröd, kött o grönsaker - hela tallriksmodellen representerad. Fantastiskt!
Goda mackor och det finns valmöjligheter att göra sin egen macka precis som man vill.
Älskart men en praktikant snålade med typ allt på min sub så blev mest bröd:/
Comment on this business

to add Subway Oskarshamn map to your website;