facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Subway Partille

"Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Kyrktorget 19, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat erbjuder vi färska grönsaker, såser, protein och nybakat bröd för att skapa den perfekta måltiden med nybakade kakor till ett fantastiskt pris! Alla Subway®-restauranger är franchiseägda och drivs av företagare som anställer skickliga Sandwich Artister som är redo att ta emot din beställning personligen eller via utvalda hemleverantörer."
Address: Kyrktorget 19,, 433 33 Partille
Phone: 31-44 20 90
City: Partille
Zip Code: 433 33



related searches: Subway Växjö, Subway near me, Subway Älmhult, Subway kaka, Subway Karlskoga meny, Subway Lund, Subway örnsköldsvik meny, T.L.C. Fajita Subway
Similar places near
Dunder Döner Dunder Döner 103 meter Har blivit kebabfrälst efter att Dunder Döner slog upp sina portar! Jättegod kebab! O...
Reviews
Varning katastrof Personal som jobbar idag vet liksom inte vad service är. Svenska borde vara ett krav så man förstår Personen som var en man borde jobba inte jobba i ett service yrke för i detta fall var det under all kritik.
Jag besökte Sebweh idag, maten var mycket god och fräsch, platserna var rena och personalen var underbar. Den vackraste Sebweh med Hassan
Sämsta betyg! Beställde en VEGANSK macka då jag är vegan och fick en macka full med kött i.. Inte okej alls
Toppen .! Rent, snyggt, härlig miljö, fina restauranger, fint /bra mat.
Det var det bästa idag! Rar personal som gjorde min dag!Mat: 5/5
Subway Partille har vart bra tidigare men efter senaste besöket så är jag tyvärr tvungen att sluta handla där. Otrevlig personal. Påpekade att det är väldigt svårt att hålla avstånd när man bara fortsätter ta beställningar och fylla på med folk. Fick till svar att det är tyvärr så.
Tråkigt ni tar bort möjligheten och betala med kontanter . Måste tyvärr sluta handla hos er .
Jag vet inte vad är deras problem med hygien! Byt din handskar fffff
Det finns subway och så finns det subway. Det som gör skillnaden är servicen. Varje ställe jag bett om att få mackan värmd lite extra så får jag oftast en arg blick, en gång fick jag till och med betala 5kr extra. På detta ställe har dom ALDRIG klagat på vad jag än bett om! Tack för eran fina service!
Bästa Subway restaurangen, alltid lika fräscha och goda mackor och sallader. Trevlig och lyhörd personal. En nöjd stammis helt enkelt!
Comment on this business

to add Subway Partille map to your website;